Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 23:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Piękna wyspa

Piękna wyspa, bardzo polecam wycieczkę z Eti na safari quadami, wielbłądy i snurkowanie a później... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 czerwca 2020
548patrycjas
,
Częstochowa, Polska
z urządzeń przenośnych
PIĘKNIE !!!

Można o wyspie Tiran powiedzieć tylko jedno PIĘKNIE!!! każdy kto nurkuje i snurkuje Polecam... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 listopada 2019
Marta H
,
Częstochowa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (6 747)
  
Recenzje (6 747)
Filtruj recenzje
6 747 wyniki
Oceny podróżnych
4 620
1 475
481
111
60
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 620
1 475
481
111
60
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 6 747 recenzji
Zrecenzowano: 28 maja 2019

Wykupilismy wycieczkę w Hotelu...40 € od osoby.Na statku wycieczkowym miła obsługa,napoje zimne i gorące,dobre jedzenie.Mieliśmy 3 "zejścia" do wody....przepiękną rafa koralowa...mnóstwo ryb i te cudowne korale.Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, Thomas P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Coś wspaniałego polecam wszystkim rafa wygląda niesamowicie przepiękne koralowce wspaniałe kolory wszystko takie żywe krystalicznie czysta woda widziałam plaszczkę ogromne jezowce, muszle niesamowite wrażenie

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, 922danutak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2018 z urządzeń przenośnych

Całodniowa wycieczka umożliwiająca podziwianie pięknego podwodnego świata. Piękne rafy, kolorowe rybki. Wycieczka bardzo udana. Polecam każdemu.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, 932olad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Wyspa Tiran ma chyba wszystkie odcienie turkusu morza ;) bogactwo podmorskiego życia z pewnością zachwyci każdego. Wrażenia niesamowite!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Saphone90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Piękne rafy. Wycieczka statkiem. Kilka przystanków. Cudowne klify i różne odcienie morza. Polecam wycieczkę szczególnie nurkującym/snurkującym.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Dziękujemy, 159tomaszw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji