Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 21:00
Wyróżnione recenzje
Wycieczka Rotterdam

Dla każdego znajdzie się coś do zjedzenia lub picia, ludzie obsługujący są bardzo mili i pomocni... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019
darthpathusx3
,
Kędzierzyn Koźle, Polska
z urządzeń przenośnych
Zakupu

Ogromny pasaż że straganami od najrozmaitszych owoców są też straganu z ciuchami no i mnustwo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 czerwca 2019
Roterdamczyk
,
Rotterdam, Holandia
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (7 318)
  
Recenzje (7 318)
Filtruj recenzje
7 318 wyniki
Oceny podróżnych
3 973
2 559
650
105
31
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 973
2 559
650
105
31
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 7 318 recenzji
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dla każdego znajdzie się coś do zjedzenia lub picia, ludzie obsługujący są bardzo mili i pomocni. Polecam.
Jest drogo, przykładowo ramen kosztuje ok 12€ a zwykły kapsalon 6€, herbata ze zdjęcia ok 5€

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, darthpathusx3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Ogromny pasaż że straganami od najrozmaitszych owoców są też straganu z ciuchami no i mnustwo straganów z jedzeniem też z różnych miejsc swiata

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Roterdamczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne miejsce ogrom jedzenia ;D pysznego i nie drogiego. Polecam trzeba tam być. Wszystkie kuchnie świata pod jednym dachem. Dosyć duszno ale do wytrzymania

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, mala055
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019

Hale ze stoiskami serwującymi streetfood w najlepszym wydaniu są coraz modniejsze, jeśli ktoś lubi te klimaty nie może pominąć tej w Rotterdamie.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, JustynaW-S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce gdzie możesz spróbować jedzenia dosłownie z całego świata. Dla każdego coś dobrego, wiele stoisk posiada poczęstunki zwłaszcza te z serami wiec nie kupujemy w ciemno.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Kropa321
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji