Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Hilton
126 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 22.05.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Booking.com
135 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 22.05.21
Destinia.com
142 USD
112 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 30 USD
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 19.05.21
Expedia.com126 USD
Priceline134 USD
StayForLong142 USD
Wyświetl 19 oferty
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 840)
Filtruj recenzje
1 840 wyniki
Oceny podróżnych
1 090
571
109
44
26
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 090
571
109
44
26
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 840 recenzji
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2017

Hej, hotel w centrum ale słaba jakość mebli, łóżka, łazienki. Moim zdaniem są lepsze hotele tej sieci. Śniadanie dobre miła obsługa w executive lounge. Sympatyczna i nastawiona na klienta Pani była na śniadaniu:)

Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonRotterdam, General Manager, Hilton RotterdamOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest, I am sorry to see you did not like our recently renovated rooms and new furniture, but I am pleased that overall you enjoyed your stay. We are looking forward to welcoming you back. Let us know if we can do anything to make your stay more comfortable. Kind regards, Karin van den Berg

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel spełniający standardy, blisko stacji kolejowej z bardzo dobre obsługa, była to kolejna wizyta i śniadania jak zawsze wyśmienite z bardzo bogatym wyborem. Polecam głównie biznesowo - w okolicy nie ma zbyt wielu atrakcji turystycznych

Termin pobytu: lipiec 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, 943michalb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonRotterdam, General Manager, Hilton RotterdamOdpowiedź udzielona 29 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dear Michal, thank you for your kind review. I am pleased to see you have enjoyed your stay at Hilton Rotterdam. As we are in the center of town, we actually are located near a lot of tourist attractions, like musea, the Markthal, harbour tours, Euromast etc. Our concierge can inform you about it. We're looking forward to welcome you back. Kind regards, Karin van den Berg

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2014

Hotel znakomicie usytuowany w centrum Rotterdamu. Miła i pomocna obsługa. Przestronne, czyste, jasne i wygodne pokoje. Funkcjonalne łazienki. Z okien piękny widok na miasto i fontanny. Smaczne i różnorodne śniadania. Miejsce godne polecenia

Termin pobytu: sierpień 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: janrutgers, Manager, Hilton RotterdamOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka, Thank you for your recommendation. I am happy to read that you liked the breakfast. Jan Rutgers – Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 września 2019

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonRotterdam, General Manager, Hilton RotterdamOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonRotterdam, General Manager, Hilton RotterdamOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji