Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“super hotel”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 13 dodatkowych witryn!
Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
Miejsce nr 52 wśród 371 hoteli w Amsterdamie
Certyfikat jakości
EkoLiderzyPoziom platynowy
Zrecenzowano 3 maja 2017

Pokój duży, czysty, bardzo ładny wysoki poziom. wspaniała lokalizacja hotelu i super widok. Obsługa pomocna, profesjonalna. bardzo dobre i urozmaicone śniadania. hotel na wysokim poziomie. polecam dla wszystkich zwiedzających Amsterdam

  • Data pobytu: lipcu 2016, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, IzaPuz103
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagerAmsterdam, General Manager, Mövenpick Hotel Amsterdam City CentreOdpowiedź udzielona 5 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Iza,
Thank you very much for your more than positive feedback! This is much appreciated, as well as your recommending us to others. Next time you visit our lovely city please feel free to stay with us again.

Kind regards,
The General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (6 358)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 6 360 recenzji

Zrecenzowano 7 października 2016

Bardzo dobrze ulokowany hotel (połączenie do centrum/lotniska). Byłem tam podczasd 3dniowej konferencji i polecam lokację pod tym kątem.
Jedeny minus to opłata pobierana z góry 50 euro/dzień , którą potem oddają pomniejszoną o podatki (i ew. wydatki typu obiad do pokoju).

  • Data pobytu: październiku 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Mövenpick Hotels & Resorts
Dziękujemy, Marcin T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagerAmsterdam, General Manager, Mövenpick Hotel Amsterdam City CentreOdpowiedź udzielona 10 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Marcin,
Thank you very much fro your business stay and review in our hotel.
We are happy to learn about your positive expeirences, and certainly look forward to welcome you back. Please do not hesitate to contact our hotel for any future assistance you may need.

Kind regards,
The General Manager


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 grudnia 2015

Hotel położony w centrum miasta . Bardzo dogodny zarówno dla podróży biznesowych jak i turystycznych . Miła obsługa . Aczkolwiek utrzymanie czystości pozostawia bardzo wiele do życzenia . W pokoju , którym się zatrzymałam , nie działała lampka nocna na biurku a także kompletnie zatkany był odpływ wody w prysznicu . Aby wziąć prysznic i umyć głowę trzeba to było robić w trzech ratach -aby woda mogła powoli opaść - albo dopuścic do wyłania wody na łazienkę . Zgłosiłam to na recepcji , pytając przy okazji jak to jest możliwe , ze osoba sprzątająca tego nie zauważyła . Pytanie było retoryczne bo odpowiedz mogła być tylko jedna - po prostu prysznic nie był myty . Następnego dnia lampkę naprawiono ,natomiast w prysznicu absolutnie nic się nie zmieniło , jak był zatkany to i taki pozostał , a sprzątający nawet nie odwiesił słuchawki prysznica. Niestety , po kilku dniach pobytu mogę stwierdzić , ze utrzymanie czystości pozostawia bardzo wiele do życzenia , wydaje się także , ze nie ma żadnej kontroli ani dozoru jak te czynności są wykonywane . Przez te kilka dni napewno nie była myta podloga w łazience , napewno nie była myta umywalka . Wszystkie czynności sprzątające ograniczyły sie tylko do ułożenia ręczników , wyrzucenia śmieci oraz kostki mydła - nawiasem mówiąc , użytej tylko raz !

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje na niższych kondygnacjach mają niskie ciśnienie wody w prysznicu
  • Data pobytu: grudniu 2015, podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Dorota S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: General M, General Manager, Mövenpick Hotel Amsterdam City CentreOdpowiedź udzielona 13 grudnia 2015
Tłumaczenie Google

Dear Dorota S,
Thank you for staying with us and for taking the time to share your review. Although you were in general satisfied we sincerely regrett o learn the cleanliness has not been of our usual level and standards. Our apologies for this. Immediate action will be taken within the related departments. We hope to have a chance to welcome you again and meet up to all of your needs and expectatioons.

Kind regards,
The General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2014

Dobre położenie - piechotą z dworca głównego jakieś 7 minut (można podjechać tramwajem - jeden przystanek). Pokój dobry (dodatkowa sofa, dobrze urządzona łazienka). Widok z okna bardzo ładny. Obsługa w porządku. Generalnie polecam.

  • Data pobytu: sierpniu 2014, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 1982red
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: General M, General Manager, Mövenpick Hotel Amsterdam City CentreOdpowiedź udzielona 3 września 2014
Tłumaczenie Google

Dear 1982red,
We are pleased to read you had such an enjoyable stay with us and valued our easy to access location, well appointed room and good service. Thank you for recommending us.

Should you be in the occasion to stay with us again, please do not hesitate to contact our hotel directly.

Kind regards,
The General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 listopada 2013

Bardzo wysoki standard jak na 4* Widok swietny. Hotel robi wrazenie z zewnatrz jak I w srodku.
Mila obsluga,duze pokoje I pyszne sniadania! Mozliwosc wypozyczenia rowerow z hotelu. Srednia wieku 60l. ale to akurat nam nie przeszkadzalo. Wiekszosc turystow w tym hoteu to Amerykanie lub biznesmeni.
Naprawde polecam!

  • Data pobytu: kwietniu 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, angelikawojna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagerAmsterdam, Manager, Mövenpick Hotel Amsterdam City CentreOdpowiedź udzielona 18 listopada 2013
Tłumaczenie Google

Dear Angelikawojna,
Thank you very much for your positive review, this is much appreciated! We are happy to learn your stay has been a pleasant one, and you valued our excellent service, spacious rooms and delicious breakfast.

Anytime you decide to visit Amsterdam, we hope you will choose our hotel.

Kind regards,
Daniël Kaan
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Amsterdam)
Centrum
DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station
DoubleTree by Hilton Hotel Amste...
Nr 60 z 371 w lokalizacji Amsterdam
Liczba recenzji: 7 061
Centrum
Ibis Amsterdam Centre
Ibis Amsterdam Centre
Nr 144 z 371 w lokalizacji Amsterdam
Liczba recenzji: 5 120
Centrum
Room Mate Aitana
Room Mate Aitana
Nr 31 z 371 w lokalizacji Amsterdam
Liczba recenzji: 3 213
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Dzielnica czerwonych latarni (De Wallen)
Radisson Blu Hotel, Amsterdam
Radisson Blu Hotel, Amsterdam
Nr 53 z 371 w lokalizacji Amsterdam
Liczba recenzji: 3 307
Hilton Amsterdam
Nr 40 z 371 w lokalizacji Amsterdam
Liczba recenzji: 2 937
Grachtengordel (Pas Kanałów)
The Toren
The Toren
Nr 2 z 371 w lokalizacji Amsterdam
Liczba recenzji: 2 611
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre — dodatkowe informacje

Adres: Piet Heinkade 11, 1019 BR Amsterdam, Holandia
Numer telefonu:
Lokalizacja: Holandia > Północna Holandia > Amsterdam > Oostelijk Havengebied (Wschodnie Doki)
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr1 wśród ekohoteli w miejscowości Amsterdam
Nr21 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Amsterdam
Nr35 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Amsterdam
Nr37 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Amsterdam
Nr40 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Amsterdam
Zakres cen: 538 zł–1 995 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre 4*
Liczba pokoi: 408
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Ctrip TA, TripOnline SA, Booking.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Moevenpick Hotel Amsterdam City Amsterdam
Movenpick Hotel Amsterdam

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem