Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsza capriciosa ”
Ava Cyril — recenzja

Ava Cyril
Nr 173 wśród 4 874 Restauracje (Amsterdam)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 7 USD - 32 USD
Okolica: Centrum
Informacje o restauracji
Okolica: Centrum
Zrecenzowano 10 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie, bardzo dobre ceny i wspaniała obsługa! Genialna pizza którą byłem zachwycony
Bardzo spokojne i klimatyczne miejsce

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, zbyszekd2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (732)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 732 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 26 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Meckaiel, Manager, Ava CyrilOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Meckaiel, Manager, Ava CyrilOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ava Cyril — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Amsterdam, Północna Holandia
Amsterdam, Północna Holandia
 
Amsterdam, Północna Holandia
 
Amsterdam, Północna Holandia
Amsterdam, Północna Holandia
 

Byłeś(-aś) w Ava Cyril? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem