Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Znakomite jedzenie”

Chianineria - Trattoria dall'Oste
Zarezerwuj stolik
2
czw., 20.06
20:00
Nr 68 wśród 3 186 Restauracje (Florencja)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 19 USD - 65 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Okolica: Santa Maria Novella
Zrecenzowano 4 maja 2018 z urządzeń przenośnych

W restauracji byliśmy dwa razy za każdym razem wyszlismy bardzo najedzeni i zadowoleni. Przepyszne carbonara I znakomite steki. Na przekąskę obowiązkowo bruschetta. Zdecydowanie polecam. Sugeruje zrobić rezerwację bo może nie być miejsca.

Termin wizyty: maj 2018
Dziękujemy, KKKKinga
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (5 790)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 5 790 recenzji

Zrecenzowano 24 maja 2017

Świetny stek, profesjonalna i miła obsługa. Można zarezerwować przez tripadvisor stolik z rabatem. Dobre wino. Na koniec dostaliśmy gift w postaci małej oliwy z oliwek.

Termin wizyty: maj 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Mariuszs12002
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2016 z urządzeń przenośnych

Kuchnia bardzo smaczna, przyjazna atmosfera i sympatyczna obsługa. Polecam wszystkim. W godzinach ok. 16-17 nie ma kolejek, tak więc rezerwacja stolika nie jest konieczna.

Termin wizyty: sierpień 2016
1  Dziękujemy, Agnieszka W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TrattoriadallOste, Proprietario, Chianineria - Trattoria dall'OsteOdpowiedź udzielona 4 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear customer,

thanks for sharing with us your experience! Trattoria dall'Oste invites you to try our new restaurant in the Centre of Florence, in via dei Cerchi 40r. Meat quality research continues at Trattoria dall'Oste CHIANINERIA offering the best selection of Italian meats, IGP certified quality!

Trattoria dall'Oste
The finest selection of steaks in Florence

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lipca 2015 z urządzeń przenośnych

Warto zarezerwować stolik, zawsze dużo oczekujących. Fenomenalne risotto z grzybami, pyszne wino. Sensowne ceny, stosunek ceny do jakości znakomity.

Termin wizyty: lipiec 2015
Dziękujemy, 30katarzynat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TrattoriadallOste, Proprietario, Chianineria - Trattoria dall'OsteOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear customer,

thanks for sharing with us your experience! Trattoria dall'Oste invites you to try our new restaurant in the Centre of Florence, in via dei Cerchi 40r. Meat quality research continues at Trattoria dall'Oste CHIANINERIA offering the best selection of Italian meats, IGP certified quality!

Trattoria dall'Oste
The finest selection of steaks in Florence

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 12 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonio197924, Responsabile relazioni pubbliche, Chianineria - Trattoria dall'OsteOdpowiedź udzielona 14 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Chianineria - Trattoria dall'Oste — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Florencja, Province of Florence
Florencja, Province of Florence
 

Byłeś(-aś) w Chianineria - Trattoria dall'Oste? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem