Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ghibellina Forno Pasticceria Bakery in Florence since 1890
Nr 1 wśród 268 Desery (Florencja)
Okolica: Santa Croce
Informacje o restauracji
Okolica: Santa Croce
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Przez cały miesiac, jesli tylko mam przerwe wpadam do tej piekarni na pyszne cappuccino i croisant lub panino. Przesympatyczni ludzie tutaj pracują, a jedzenie nie tylko, że dobre, to jeszcze za grosze. Szczerze polecam.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Rafaello-polacco
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CristinaM807, Direttore, Ghibellina Forno Pasticceria Bakery in Florence since 1890Odpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Grazie mille Rafaello grazie mille per la fedeltà , siamo felici che vi siete trovati bene con noi , grazie per la bellissima recensione, un grazie anche da tutto lo staff

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (313)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 313 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 23 lipca 2019

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CristinaM807, Direttore, Ghibellina Forno Pasticceria Bakery in Florence since 1890Odpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CristinaM807, Direttore, Ghibellina Forno Pasticceria Bakery in Florence since 1890Odpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CristinaM807, Proprietario, Ghibellina Forno Pasticceria Bakery in Florence since 1890Odpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CristinaM807, Proprietario, Ghibellina Forno Pasticceria Bakery in Florence since 1890Odpowiedź udzielona 23 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ghibellina Forno Pasticceria Bakery in Florence since 1890 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Florencja, Province of Florence
Florencja, Province of Florence
 
Florencja, Province of Florence
 
Florencja, Province of Florence
Florencja, Province of Florence
 

Byłeś(-aś) w Ghibellina Forno Pasticceria Bakery in Florence since 1890? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem