Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszna pizza”

Livio Pizzeria Napoletana
Nr 90 wśród 3 198 Restauracje (Florencja)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 23 USD
Okolica: San Lorenzo
Informacje o restauracji
Okolica: San Lorenzo
Zrecenzowano 14 września 2018 z urządzeń przenośnych

Pyszna pizza neapolitańska, ciasto idealne, bardzo miła obsługa. Porcja w zupełności wystarczy za obiad dla jednej osoby.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, mr_demolka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (784)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 785 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 11 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ViolanteFerraro, Responsabile relazioni con la clientela, Livio Pizzeria NapoletanaOdpowiedź udzielona 8 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ViolanteFerraro, Responsabile relazioni con la clientela, Livio Pizzeria NapoletanaOdpowiedź udzielona 19 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ViolanteFerraro, Responsabile relazioni con la clientela, Livio Pizzeria NapoletanaOdpowiedź udzielona 19 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Livio Pizzeria Napoletana — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Florencja, Province of Florence
Florencja, Province of Florence
 
Florencja, Province of Florence
Florencja, Province of Florence
 
Florencja, Province of Florence
Florencja, Province of Florence
 

Byłeś(-aś) w Livio Pizzeria Napoletana? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem