Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Warto zobaczyć

Wyjątkowe skrzyżowanie z barokowymi pałacami u zabiegu historycznych dzielnic miasta. Każdy pałac... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 lutego 2020
KamaGB
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Piękniejsze niż się spodziewałam .

Tworzą niesamowity klimat i bardzo urozmaicają ulicę Wiktora Emanuela .Zapamiętam jako wizytówkę... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 listopada 2019
Anna P
,
Zachodnia Polska, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 724)
  
Recenzje (1 724)
Filtruj recenzje
1 724 wyniki
Oceny podróżnych
802
687
194
32
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
802
687
194
32
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 724 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Tuż obok Piazza Pretoria z fantastyczną fontanną, na przecięciu 2 deptaków - Via Vittorio Emanule i Via Maqueda. Wdzięczny temat na fotkę.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Grzech
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Quattro Canti, oficjalnie Piazza Vigliena to płac zbudowany w stylu barokowym w latach 1618-1620. Charakterystyczne są cztery bogato zdobione kamienice na każdym rogu placu. Musicie to zobaczyć. Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, mikezelizy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2019

Interesujace miejsce godne zobaczenia. Znajduje sie przy pieknej fontannie i ulicy spacerowej bez samochodow. W okolicy mnostwo sklepow, barow i miejsc odpoczynku. Naprawde warto sie skusic.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, mtales
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lutego 2019

Patrząc na ten niewielki placyk, a właściwie skrzyżowanie dość ruchliwych ulic, ciężko nie dostrzec w nim kwintesencji tego, czego szukamy we Włoszech. Jest i gwarny tłum, i wspaniała architektura, fontanny, a dopełnieniem tego są uliczni muzycy, którzy umilają podziwianie starych fasad budynków.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
1  Dziękujemy, KarolinaT367
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lutego 2019

Takie coś mogli wymyśleć tylko Włosi
Bardzo ruchliwe skrzyżowanie głównych ulic Palermo z obciętymi brzegami budynków.
Piękne rzeźbione fasady budynków, balkoniki,fontanny.
Każda z czterech kamienic jest w innym stylu.
No bajka po prostu

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, ArkadiuszB17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji