Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pranzo della domenica ”

Braceria Ristorante Le delizie del Mare
Nr 109 wśród 481 Restauracje (Sassari)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 14 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (31)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 31 recenzji

Zrecenzowano 25 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Braceria Ristorante Le delizie del Mare — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Sassari, Province of Sassari
Sassari, Province of Sassari
 
Sassari, Province of Sassari
Sassari, Province of Sassari
 
Sassari, Province of Sassari
Sassari, Province of Sassari
 

Byłeś(-aś) w Braceria Ristorante Le delizie del Mare? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem