Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Delizioso!”
L'Essenza Bistrot — recenzja

L'Essenza Bistrot
Zarezerwuj stolik
2
pt., 19.07
20:00
Nr 33 wśród 400 Restauracje (Olbia)
Zakres cen: 20 USD - 90 USD
Informacje o restauracji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 20 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Essenza B, Responsabile relazioni con la clientela, L'Essenza BistrotOdpowiedź udzielona 21 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (377)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

25 z 29 wśród 377 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 4 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingDevelopment, Responsabile relazioni con la clientela, L'Essenza BistrotOdpowiedź udzielona 6 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: czerwiec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarketingDevelopment, Responsabile relazioni con la clientela, L'Essenza BistrotOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 września 2018
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 września 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: wrzesień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

L'Essenza Bistrot — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Olbia, Province of Olbia-Tempio
Olbia, Province of Olbia-Tempio
 
Olbia, Province of Olbia-Tempio
Olbia, Province of Olbia-Tempio
 
Olbia, Province of Olbia-Tempio
Olbia, Province of Olbia-Tempio
 

Byłeś(-aś) w L'Essenza Bistrot? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem