Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Cagliari
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Pięknie i blisko miasta.

Piękna plaża, bardzo długa więc spokojnie można znaleźć ustronne miejsce dla siebie. Bardzo ładne... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 lipca 2019
Beata71
,
Ferrara, Włochy
SPACER

Plaża piaszczysta, piękny kolor wody, kwiecień to nie miesiąc na morskie kąpiele.Idealna na długie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019
ma_gorzatam873
Przeczytaj wszystkie recenzje (3 537)
  
Recenzje (3 537)
Filtruj recenzje
3 537 wyniki
Oceny podróżnych
1 498
1 245
533
153
108
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 498
1 245
533
153
108
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 537 recenzji
Zrecenzowano: 3 lipca 2019

Piękna plaża, bardzo długa więc spokojnie można znaleźć ustronne miejsce dla siebie. Bardzo ładne widoki, czyściutka woda. Plaża ma świetną infrastrukturę - bary, toalety, miejsca noclegowe. Z Cagliari, z zajezdni w porcie można dojechać tu w 20 min. Polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Beata71
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019

Plaża piaszczysta, piękny kolor wody, kwiecień to nie miesiąc na morskie kąpiele.Idealna na długie spacery lub jogging. Nie rozumiem, jak była natchnieniem dla poetów, bo są w okolicy lepsze miejsca.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, ma_gorzatam873
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce w lecie na pewno pełne turystów. Piasek, woda, w oddali jachty. Bary przy plaży. Generalnie nuda. Łatwo dojechać z centrum Cagliari. Niedaleko rezerwat z flamingami, podobnie interesujący jak plaża Poetto.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, 532emiliaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lutego 2019

Idealnie nadaje się na dłuuugie spacery plaża ma kilkanaście km (tak) długości otacza całą zatokę, przecudne miejsce.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Piotr Sitniewsk... S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Odwiedziliśmy plażę w różnych porach, godzinach dnia zdecydowanie jest to obowiazkowy punkt który trzeba odwiedzić podczas podróży do Cagliari.
W listopadzie na plażach byl spokój, co pare metrów jest bar w którym można coś zjeść czy też napić się cappuccino czy też prosecco i delektować się pięknym widokiem morza.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, 616sylwiak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji