Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam!”

Moma La Galleria del Gusto
Nr 2 wśród 574 Restauracje (Taranto)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 11 USD - 50 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 tygodnie(-i) temu

Trafiliśmy tu podczas wakacji w Apulii dzięki poleceniom Tripadvisora i nie zawiedliśmy się. Jedliśmy dwa rodzaje pinsy które polecił bardzo miły pan z obsługi i nie zawiedliśmy się. Pan mówił bardzo dobrze po angielsku i zaskoczył nas też znajomością polskiego:) Było pysznie!

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, magdajp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angelo A, Direttore, Moma La Galleria del GustoOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękuję bardzo .... pozdrowienia!! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (860)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 861 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angelo A, Direttore, Moma La Galleria del GustoOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angelo A, Direttore, Moma La Galleria del GustoOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angelo A, Direttore, Moma La Galleria del GustoOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lipca 2019

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Angelo A, Direttore, Moma La Galleria del GustoOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Moma La Galleria del Gusto — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Taranto, Province of Taranto
Taranto, Province of Taranto
 
Taranto, Province of Taranto
Taranto, Province of Taranto
 
Taranto, Province of Taranto
 

Byłeś(-aś) w Moma La Galleria del Gusto? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem