Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 236)
Filtruj recenzje
2 236 wyniki
Oceny podróżnych
910
964
261
67
34
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
910
964
261
67
34
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 236 recenzji
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel w rozsądnej cenie
Wspaniała obsługa
Specjalne podziękowania dla obsługi recepcji :
Sipontina , Eleonora i Tommaso
❤️
Great hotel at a reasonable price
Great service
Special thanks to the reception service:
Sipontina, Eleonora and Tommaso
❤️

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Cezary1971
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cosimo Ranieri V, General Manager, Mercure Villa Romanazzi CarducciOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest, on behalf of all the staff, of Sipontina, Eleonora and Tommaso in particular, thank you so much for the excellent review and for choosing our hotel. We are happy that you fully enjoyed your stay and we look forward to accommodating you again. Sincerely, Cosimo Ranieri, General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Komfortowy hotel, przepięknie zagospodarowany teren wokół hotelu, bardzo miła i kompetentna obsługa na recepcji, w barze i restauracji. W upalne dni mieliśmy możliwość skorzystania z basenu, co jest atutem tego obiektu, ponieważ dzieci miały ogromną frajdę, a rodzice wypoczywali bez stresu.. Pokoje są bardzo przestronne i codziennie sprzątane.
Polecam gorąco!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, BarAga1611
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cosimo Ranieri V, General Manager, Mercure Villa Romanazzi CarducciOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Cosimo Ranieri, General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2018

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cosimo R, Manager, Mercure Villa Romanazzi CarducciOdpowiedź udzielona 24 lipca 2018

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 10 maja 2017

Może z zewnątrz budynek hotelu nie powala swoją architekturą ale otoczenie w którym się znajduje nadaje mu odrobinę luksusu :) Bardzo ładny zadbany ogród z przepiękną villą oraz basen sprawiają, że czujesz się jak byś był gdzieś po za miastem :) Obsługa bardzo pomocna i serdeczna. Pokoje przestronne i bardzo zadbane wszystko na wysokim poziomie. Jeśli wybierasz się do Bari biznesowo lub na krótki dwu dniowy wypoczynek to z czystym sumieniem polecam Ci ten hotel bo warto :) do dworca kolejowego dosłownie 10 minut spacerkiem :)

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Grzechu T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cosimo R, CEO, Mercure Villa Romanazzi CarducciOdpowiedź udzielona 15 maja 2017

Drodzy Goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Cosimo Ranieri
CEO

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2017

Hotel zadbany. Takie 3 gwiazdki plus 1 za piękny ogrod i basen zewnętrzny z którego nie korzystalem. Zlokalizowany 700m od dworca ale do starego miasta Bari 2.5 km i brak lokalnego trnasportu. Tylko taxi lub z buta.

Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, diwiks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cosimo R, CEO, Mercure Villa Romanazzi CarducciOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you on behalf of all the staff. Sorry if your experience was not memorable but we are certain that did not depend on us.
Cosimo Ranieri, CEO

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji