Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Normalne jedzenie, długi czas oczekiwania ”
La Cantina dello Zio — recenzja

La Cantina dello Zio
Nr 188 wśród 1 382 Restauracje (Bari)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Czas oczekiwania na dwa dania to 27 minut, przy 3 zajętych stolikach. Na przystawkę i wino na szczęście nie trzeba było długo czekać. Moje orcchiette con ragu było smaczne, natomiast risotto z grzybami to była raczej zupa grzybowa z niedogotowanym ryżem. Cenowo ok. Vino de casa bianco było bardziej ciepłe niz schłodzone. Można zjeść i taniej i lepiej w Bari.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 235maciejf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 12 września 2019
Tłumaczenie Google

Grazie per la recensione.
Il riso non precotto richiede circa 18 minuti di bollitura. Motivo per cui in tutti i ristoranti si accetta l’ordine uguale minimo per due persone .
Per fare una cosa buona per voi ,abbiamo accettato l’ordine singolo .
Se qualcosa non è piaciuto perché non avete richiamato l’attenzione del personale che si è avvicinato più volte al vostro tavolo ?Avremmo provveduto a rimediare.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (141)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 141 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne włoskie makarony, przemiła obsługa!!! Bardzo przystępne ceny, ale broń Boże nie wpływają na jakość potraw! Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, karolinasD7221OX
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Grazie mille A presto !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre, prawdziwe włoskie smaki, winko domowe półwytrawne, ale bardzo długo trzeba czekać. Bardzo długo.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, magdalenake
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Grazie mille .
È tutto cucinato al momento come a casa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2019

Zamówiliśmy dwa zestawy za 10€, jeden z orecchiette z rapą, drugi z lasagne - oba pyszne, makaron ręcznie robiony, smaczne przystawki, polecam wszystkim :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Kamila K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Grazie per la vostra recensione e gentilezza !
A presto !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lipca 2019

Zamówiliśmy 2 zestawy z przystawkami i napojem:jeden z makaronem, drugi z mięsem. Jedzenie było bardzo smaczne, obsługa miła,tylko na jedzenie trzeba chwilkę poczekać, ale warto.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Umbarus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Grazie mille per la bella recensione !
E grazie anche per l’attesa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Cantina dello Zio — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Bari, Province of Bari
 

Byłeś(-aś) w La Cantina dello Zio? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem