Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bari
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Pyszne jedzenie!”
La Cantina dello Zio — recenzja

La Cantina dello Zio
Nr 184 wśród 1 382 Restauracje (Bari)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne włoskie makarony, przemiła obsługa!!! Bardzo przystępne ceny, ale broń Boże nie wpływają na jakość potraw! Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, karolinasD7221OX
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Grazie mille A presto !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (141)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 141 recenzji

Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre, prawdziwe włoskie smaki, winko domowe półwytrawne, ale bardzo długo trzeba czekać. Bardzo długo.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, magdalenake
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Grazie mille .
È tutto cucinato al momento come a casa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2019

Zamówiliśmy dwa zestawy za 10€, jeden z orecchiette z rapą, drugi z lasagne - oba pyszne, makaron ręcznie robiony, smaczne przystawki, polecam wszystkim :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Kamila K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Grazie per la vostra recensione e gentilezza !
A presto !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lipca 2019

Zamówiliśmy 2 zestawy z przystawkami i napojem:jeden z makaronem, drugi z mięsem. Jedzenie było bardzo smaczne, obsługa miła,tylko na jedzenie trzeba chwilkę poczekać, ale warto.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Umbarus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Grazie mille per la bella recensione !
E grazie anche per l’attesa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedliśmy orecchiette i było bardzo dobre do tego przyzwoite wino i wspaniała atmosfera. Polecam cierpliwym gdyż chwilę trzeba poczekać ale obsługa miła widać że starają się by każdy poczuł się w tej trattorii dobrze. Polecam!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, magdalenao622
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Giovanna81_12, Proprietario, La Cantina dello ZioOdpowiedź udzielona 14 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Grazie mille per la bellissima recensione !
Si ,è vero,a volte ci vuole un po’ di pazienza .La cucina è tutta fatta espressa al momento e richiede un po’ di tempo !
cerchiamo di velocizzare !!
Grazie mille

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Cantina dello Zio — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Bari, Province of Bari
 

Byłeś(-aś) w La Cantina dello Zio? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem