Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Przyjemne miejsce.”
Pasticceria Graziati — recenzja

Pasticceria Graziati
Nr 13 wśród 40 Piekarnie (Padwa)
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Rezerwacje
Zrecenzowano 10 sierpnia 2016

Żałuję że gonił nas czas, bo chętnie w takim lokalu zagrzalibyśmy miejsce. Wypiliśmy tu jedne z najlepszych espresso jakie piliśmy we Włoszech. Obsługa przyjazna, fachowa. Jedyne do czego mogę się przyczepić to toaleta w nie najlepszym stanie...z nie działającą spłuczką...jak najbardziej do poprawy, reszta perfettamente :)

Termin wizyty: lipiec 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Joanna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (345)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 345 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 5 maja 2019

Termin wizyty: maj 2019
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pasticceriaGraziati, Proprietario, Pasticceria GraziatiOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lipca 2018

Termin wizyty: lipiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pasticceriaGraziati, Proprietario, Pasticceria GraziatiOdpowiedź udzielona 3 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 maja 2018

Termin wizyty: maj 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pasticceriaGraziati, Proprietario, Pasticceria GraziatiOdpowiedź udzielona 3 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 grudnia 2017

Termin wizyty: wrzesień 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pasticceria Graziati — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Padwa, Province of Padua
 
Padwa, Province of Padua
Padwa, Province of Padua
 

Byłeś(-aś) w Pasticceria Graziati? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem