Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 07:30 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Przepiękne widoki

Widok jest niesamowity - to co znajduje się na gorze jest po prostu obłędne. My wjechaliśmy na samą... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019
Marcin O
,
Warszawa, Polska
Fantastyczne widoki, fantastyczne jedzenie

Znakomita wycieczka, na stacji pośredniej restauracja ze znakomitym jedzeniem. W trakcie posiłku... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 maja 2019
TeresaP3094
Przeczytaj wszystkie recenzje (4 002)
  
Recenzje (4 002)
Filtruj recenzje
4 002 wyniki
Oceny podróżnych
3 359
491
96
28
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 359
491
96
28
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 002 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Widok jest niesamowity - to co znajduje się na gorze jest po prostu obłędne. My wjechaliśmy na samą górę ale stamtąd pojechaliśmy dalej do Agiuli Du Midi.

Sam wagonik ma niesamowitą budowę - kręci się trakcie wjazdu o 360 stopni dając Nam pełną panoramę gór i doliny. W środku kilka miejsc do siedzenia. Wycieczka ma jedną stację pośrednią na której znajduje się mała ścianka wspinaczkowa. Na samej górze jedzenie jest rewelacyjne - warto stanąć w kolejce i spróbować patrząc się przez szybę na ośnieżone szczyty.

W letni bezchmurny i słoneczny dzień można było stać normalnie w cienkiej bluzie bez potrzeby zakładania czegoś cieplejszego.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Marcin O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 maja 2019

Znakomita wycieczka, na stacji pośredniej restauracja ze znakomitym jedzeniem. W trakcie posiłku można rozkoszować się także widokiem na Mount Blanc.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, TeresaP3094
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SkywayMonteBianco, Proprietario, Skyway Monte BiancoOdpowiedź udzielona 27 maja 2019
Tłumaczenie Google

buongiorno
siamo felici che abbia apprezzato il nostro nuovo Buffet Alpino

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 maja 2019

Druga połowa maja to znakomity czas na tę fantastyczną wycieczkę. Bezchmurny, słoneczny dzień, znakomita widoczność, niewielu odwiedzających. Polecam! Wagonik wykonuje pełny obrót wokół własnej osi - można nakręcić filmik z panoramą majestatycznych gór i Doliny Aosty u ich podnóża.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, TeresaP3094
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Wjechac na dama gore i podziwiac Alpy z 3500m to uczucie prawie nie do opisanua.
Wrazenie cufowne mimo minusowwj temperature o tej porze roku slonce grzeje niczym w upalne lato,na lezaczkac mozna upajac sie kapiela sloneczna i podziwiac pieknie osniezone szczytu,a w barze wypic lampke wina na szczytach gor.
Uczucie wspaniale ,polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Maria K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Byłem w miejscu w połowie stycznia w bezchmurny i mocno słoneczny dzień . Każdemu odwiedzającemu to miejsce życzę takiej pogody! Atrakcja warta swojej ceny. Na miejscu poza pięknymi widokami jest restauracja , winda i przejście 100m tunelem do schroniska poniżej a w połowie drogi kolejki jest przepiękna górska plaża do opalania

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, 757marcing
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji