Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch..”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 4 dodatkowych witryn!
Hotel Gardenresidence Zea Curtis
Miejsce nr 14 wśród 54 hoteli w Merano
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 19 września 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, RonSillen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GittiundChristine, Inhaber, Hotel Gardenresidence Zea CurtisOdpowiedź udzielona 21 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (120)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

12 z 16 wśród 120 recenzji

Zrecenzowano 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Pink Lady (neu renoviert, 1 Raum Appartement)
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, sonjagaeble
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GittiundChristine, Inhaber, Hotel Gardenresidence Zea CurtisOdpowiedź udzielona 18 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 września 2017
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Heiner B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GittiundChristine, Inhaber, Hotel Gardenresidence Zea CurtisOdpowiedź udzielona 11 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Eleonora R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GittiundChristine, Inhaber, Hotel Gardenresidence Zea CurtisOdpowiedź udzielona 6 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, kistefi k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Merano)
w odległości 1,6 km
City Hotel Merano
City Hotel Merano
Nr 8 z 54 w lokalizacji Merano
Liczba recenzji: 392
w odległości 1 km
Hotel Terme Merano
Hotel Terme Merano
Nr 3 z 54 w lokalizacji Merano
Liczba recenzji: 1 336
w odległości 0,9 km
Ansitz Plantitscherhof
Ansitz Plantitscherhof
Nr 6 z 54 w lokalizacji Merano
Liczba recenzji: 630
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1,3 km
Hotel Residence Flora Meran
Hotel Residence Flora Meran
Nr 10 z 54 w lokalizacji Merano
Liczba recenzji: 399
w odległości 1,4 km
Hotel Windsor
Hotel Windsor
Nr 4 z 54 w lokalizacji Merano
Liczba recenzji: 394
w odległości 1,6 km
Grand Hotel Bellevue
Grand Hotel Bellevue
Nr 24 z 54 w lokalizacji Merano
Liczba recenzji: 315
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Gardenresidence Zea Curtis? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Gardenresidence Zea Curtis — dodatkowe informacje

Adres: Via Santa Maria del Conforto 24, 39012, Merano, Włochy
Numer telefonu:
Lokalizacja: Włochy > Trydent-Górna Adyga > Południowy Tyrol > Merano
Udogodnienia:
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Hotel przy stoku Spa Apartamenty Basen
Styl hotelu:
Miejsce nr 14 wśród 54 hoteli w Merano
Zakres cen: 519 zł–1 058 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Gardenresidence Zea Curtis 3*
Liczba pokoi: 6
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Gardenresidence Zea Curtis. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem