Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Turyn
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 18:30
Wyróżnione recenzje
nie interesuje mnie to to, a i tak byłem pod wrażeniem

Kolekcja jest wielka, przydaje się audioguide, niektóre przedmioty wzbudzają szczególne... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 1 tydzień temu
Grzech
,
Kraków, Polska
Wyjątkowe miejsce

Wspaniałe miejsce i wspaniałe muzeum. Naprawdę warte obejrzenia, wiele eksponatów, wartościowe... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 kwietnia 2019
Toma1910
,
Łódź, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (23 287)
  
Recenzje (23 287)
Filtruj recenzje
23 287 wyniki
Oceny podróżnych
16 720
4 864
1 215
326
162
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
16 720
4 864
1 215
326
162
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 23 287 recenzji
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum było naszym głównym punktem programu w Turynie.
Wrażenia rewelacyjne. Jedyny minus to tłumy zwiedzających.
Ze względu na ogromna liczbę eksponatów w gablotach znajduje się za dużo eksponatów. I to trochę przeszkadza.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Ewa2016ewa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MuseoEgizio, Responsabile relazioni pubbliche, Muzeum Egipskie w TurynieOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your visit and for you review.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2019

Wspaniałe miejsce i wspaniałe muzeum. Naprawdę warte obejrzenia, wiele eksponatów, wartościowe miejsce koniecznie gdy jesteście w Turynie

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Toma1910
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo mam się podobało. Dla naszego 10 letniego syna trochę nudne ale dla 13 letniej córki super. Nam się również bardzo podobało.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, sieciubyd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MuseoEgizio, Responsabile relazioni pubbliche, Muzeum Egipskie w TurynieOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank You for Your visit!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2018

Miłośnicy historii starożytnej znajdą się w siódmym niebie. Pozostali też na pewno się zainteresują. Nowocześnie urządzone muzeum z bogatą i dobrze opisaną kolekcją. szkoda, że jak zwykle w podobnych miejscach brak opcji języka polskiego w audio-przewodniku. Wymaga czasu minimum 1,5 godziny. Kilka bardzo ciekawych nie spotykanych gdzie indziej eksponatów. Polecam papirus "satyryczny" czy też raczej "erotyczny" :-)

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
1  Dziękujemy, MarekR440
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

Kolekcja robi olbrzymie wrażenie na wszystkich zwiedzających. Kto chciałby bliżej poznać kulturę starożytnego Egiptu, koniecznie powinien to miejsce odwiedzić. Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
Dziękujemy, 418dawidm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MuseoEgizio, Responsabile relazioni pubbliche, Muzeum Egipskie w TurynieOdpowiedź udzielona 23 listopada 2017

Thank you very much!
dzięki

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji