Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: Zamknięte
Wyróżnione recenzje
galeria malarstwa

Jeżeli ktoś jest zainteresowany malarstwem,może wybrać się do Pinacoteci, raczej nie będzie się tam... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019
BarbaraM5489
Dla miłośników sztuki

Liczne korytarze z ogromną, ogromną ilością obrazów, malowideł i płaskorzeźb. Tematyka głównie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 czerwca 2019
Cyber_kurczak
,
Wrocław, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (5 219)
  
Recenzje (5 219)
Filtruj recenzje
5 219 wyniki
Oceny podróżnych
3 403
1 368
353
62
33
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 403
1 368
353
62
33
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 5 219 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Jeżeli ktoś jest zainteresowany malarstwem,może wybrać się do Pinacoteci, raczej nie będzie się tam nudził. W innym przypadku, może znudzić a wizyta ograniczy się raczej do przejścia pomieszczeniami z obrazami. Godne polecenia miejsce w zależności od preferencji w zwiedzaniu

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, BarbaraM5489
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PinacotecaBrera, staff comunicazione, Pinacoteca di BreraOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Tak, oczywiście .... Ci, którzy odwiedzają muzeum, zazwyczaj to robią, ponieważ są zainteresowani obrazami .....
W każdym razie dziękuję za wizytę i opinie:-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019

Liczne korytarze z ogromną, ogromną ilością obrazów, malowideł i płaskorzeźb. Tematyka głównie sakralna, w głównej sali obrazy na kilka metrów! W jednej z sal jest pracownia restauracji obrazów gdzie można przez grubą szybę zobaczyć specjalistów przy pracy :)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Cyber_kurczak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PinacotecaBrera, staff comunicazione, Pinacoteca di BreraOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2019

Dziękujemy za wizytę i za komentarz. Cieszymy się, że nasze muzeum zostało docenione :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Dla tej kolekcji warto wybrać się do Mediolanu. Muzeum położone jest w klimatycznej dzielnicy w bardzo ładnym budynku. Zbiory pierwszorzędne, bardzo dobrze ułożone i zaprezentowane. Nie chciało nam się wychodzić, ale inne atrakcje miasta czekały na nas. Na pewno jeśli będziemy w pobliżu, to tam zajedziemy.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
5  Dziękujemy, Hentonn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PinacotecaBrera, staff comunicazione, Pinacoteca di BreraOdpowiedź udzielona 19 maja 2019

Dziękujemy za odwiedzenie i za Twoją opinię cieszymy się, że podobało Ci się nasze muzeum:-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum warte odwiedzenia dla każdego! Eksponowane obrazy są opisane w sposób dostosowany do różnych odwiedzających - zainteresowanych sztuką i laików. Obrazy są pięknie eksponowane, a gdy ogrom kolekcji nas przytłoczy nas można usiąść przy swoim ulubionym i odpocząć :) serdecznie polecam wizytę tam, szczególnie że bilet nie jest drogi.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
1  Dziękujemy, Ola W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PinacotecaBrera, staff comunicazione, Pinacoteca di BreraOdpowiedź udzielona 9 maja 2019

Dziękujemy za wizytę i miłe słowa o naszym muzeum:-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Trafiłam przez przypadek, zupełnie nie planowałam po prostu wybrałam się na spacer po pięknej ulicy Brera. Miejsce przyciąga uwagę, bardzo ładny plan, warto obejrzeć. Do środka nie wchodziłam, wnętrze biblioteki można zobaczyć przez szybę.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, Ann W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PinacotecaBrera, staff comunicazione, Pinacoteca di BreraOdpowiedź udzielona 22 stycznia 2019

Dziękujemy za twoją opinię. Następnym razem, gdy zaprosimy Cię do środka, jesteśmy pewni, że nie będziesz zawiedziony:-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji