Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“krótki pobyt”
Il Girasole — recenzja

Il Girasole
Zarezerwuj stolik
2
śr., 26.06
20:00
Nr 8 wśród 184 Restauracje (Sirmione)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 17 USD - 46 USD
Kuchnie: Włoska, Pizza
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi, Romantyczny, Kuchnia miejscowa
Opcje wyżywienia: Lunch, Po godzinach, Obiad, Rezerwacje
Zrecenzowano 13 października 2017

miły nastój i sprawna obsługa, przyjechaliśmy w październiku, już poza sezonem. Zjedliśmy przepyszny suflet z parmezanem i grzybami. Spagetti carbonara bardzo dobre

Termin wizyty: październik 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, warszawianka1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 807)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 1 807 recenzji

Zrecenzowano 9 lutego 2017

Restauracja w której smakuje. Przygotowane potrawy są nie tylko smaczne ale i ładnie podane. Lokal niezbyt duży taki kameralny, ale obsługa bardzo sprawna.

Termin wizyty: wrzesień 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, anitaw742
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 6 maja 2019

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cristina O, Responsabile relazioni pubbliche, Il GirasoleOdpowiedź udzielona 7 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cristina O, Responsabile relazioni pubbliche, Il GirasoleOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cristina O, Responsabile relazioni pubbliche, Il GirasoleOdpowiedź udzielona 15 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Il Girasole — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Sirmione, Province of Brescia
Sirmione, Province of Brescia
 
Sirmione, Province of Brescia
Sirmione, Province of Brescia
 
Sirmione, Province of Brescia
Sirmione, Province of Brescia
 

Byłeś(-aś) w Il Girasole? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem