Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tego obiektu nie można nazwać " hotelem"”
Hotel Holiday — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
Hotel Holiday
Miejsce nr 23 wśród 32 pensjonatów/zajazdów w Pesaro
Zrecenzowano 24 lipca 2016

jw, hotel zasługuje na miano co najwyżej prywatnych kwater, gdzie standard nie jest sprawą priorytetową. W pokoju było łóżko, szafa, łazienka i nic poza tym. Zdjęcia hotelu na tej stronie nie dają obrazu w rzeczywistości. Pokoje mają klimat peerelowski, klimatyzacji w standardzie brak ( w recepcji hotelu po kilkukrotnych interwencjach dowiedzieliśmy się, że usługa jest nieopłacona [ minus dla biura podróży EPT]).
Wyżywienie jest wstrętne. Przez cały pobyt śniadania były dzień w dzień takie same ( 4 plastry wędliny, 2 plastry sera i ciągle ta sama sałatka która ze śniadania zostawała zsypywana do baru sałatkowego na obiad. W przypadku braków na stole (np kawa) obsługa odmawiała uzupełnienia. Personel nieprzyjemny za wyjątkiem kelnerki Aurelii, zastraszany przez łysego menadżera. Dla niepoinformowanych plaża hotelowa hotelu Holiday PŁATNA 18,30 EURO za 2 leżaki na DZIEŃ !
Nie polecam hotelu, miejscowość i lokalizacja jest w porządku. Wi-fi dostępne tylko i wyłącznie obok recepcji. Ogólnie hotel na 1

  • Data pobytu: lipcu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, misiepysiewafle
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 28 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Buonasera,
ci dispiace molto che lo scorso anno non si sia trovato bene. Ci teniamo ad informarla che la GESTIONE è NUOVA A PARTIRE DAL 2017. La invitiamo nel nostro hotel per conoscerci meglio e per vedere le migliorie apportate. Ci farebbe molto piacere averla per la prima volta come nostro ospite.
Saluti dal mare e da tutto il nuovo Staff.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (63)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 63 recenzji

Zrecenzowano 22 lipca 2016

Hotel niezbyt ciekawy, na pewno nie odpowiada standardem ***. Problem z niedziałającą lodówką, psujący się pilot do wentylatora, początkowo dali mi pokój bez balkonu, w piwnicy, gdzie nawet nie było brodzika, woda lała się na całą łazienkę....po interwencji zamieniono pokój na jednoosobowy, chociaż mieszkaliśmy we dwójkę - jednak lepsze to niż mieszkanie w piwnicy. Na ścianach odchodząca tapeta, pokoje dawno nie remontowane, śniadanie zawsze identyczne. Dania obiadowe na ogół smaczne, ale porcje śmiesznej wielkości, najedzą się nimi dzieci. Obsługa bardzo powolna, kolacje trwały godzinę. Dodatkowy minus to bardzo późna pora obiadokolacji - 19.30. Ogólnie hotel prezentuje się niezbyt korzystnie względem ceny, ale ma dobrą lokalizację. Z obsługą da się porozumieć praktycznie wyłącznie po włosku, co okazuje się problemem. W pokojach nie ma Wi-Fi, aby skorzystać z sieci trzeba schodzić na sam dół hotelu.

  • Data pobytu: lipcu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Aaaa H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 28 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Good evening,
We are sorry that last year we did not feel good. We would like to inform you that the MANAGEMENT is NEW from 2017. We invite you to our hotel to know us better and to see the improvements made. We would be very pleased to have it for the first time as our guest.
Greetings from the sea and all the new staff.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lipca 2016

Hotel zaniedbany, pokoje bardzo ciasne i brudne, pleśń na suficie w łazience, brak stolika na balkonie, lodówka ledwo działająca, klimatyzacja płatna 6euro na dobę, piloty do wiatraka wiecznie się psuły a obsługa nie potrafiła ich naprawić. Personel nie sympatyczny z wyjątkiem jednej kelnerki, która była zastraszana przez menagera. Jedzenie okropne, śniadania codziennie takie same, chleb stary i suchy, brakowało żywności dla wszystkich, ryby na pół surowe i nie świeże po których występowała biegunka, udka z kurczaka stare i suche, brakowało warzyw, napoje płatne do kolacji 2euro. Obsługa arogancka i nie można było nic załatwić, winda się psuła, brakowało żarówek w lampach, problemy ze spłukiwaniem wody w toalecie. Brak możliwości wzięcia prysznicu po upływie doby hotelowej.Ogólnie to było traumatyczne przeżycie. Hotel powinien zostać zamknięty.

  • Data pobytu: lipcu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Dariusz T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 28 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Good evening,
We are sorry that last year we did not feel good. We would like to inform you that the MANAGEMENT is NEW from 2017. We invite you to our hotel to know us better and to see the improvements made. We would be very pleased to have it for the first time as our guest.
Greetings from the sea and all the new staff.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 września 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, MICHELLE D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Settanta euro non bastano!!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, ValechefVeleno
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 8 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Pesaro)
w odległości 0,7 km
Excelsior Congress, Spa & Lido
Excelsior Congress, Spa & Lido
Nr 2 z 49 w lokalizacji Pesaro
Liczba recenzji: 651
w odległości 1,1 km
Hotel Figaro
Hotel Figaro
Nr 8 z 49 w lokalizacji Pesaro
Liczba recenzji: 195
w odległości 1,3 km
Alexander Museum Palace Hotel
Alexander Museum Palace Hotel
Nr 21 z 49 w lokalizacji Pesaro
Liczba recenzji: 419
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,3 km
Hotel Savoy
Hotel Savoy
Nr 46 z 49 w lokalizacji Pesaro
Liczba recenzji: 475
w odległości 0,8 km
Aurora Domus d'Amare
Aurora Domus d'Amare
Nr 4 z 32 w lokalizacji Pesaro
Liczba recenzji: 38
w odległości 0,2 km
Vittoria Hotel Pesaro
Vittoria Hotel Pesaro
Nr 19 z 49 w lokalizacji Pesaro
Liczba recenzji: 416
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Holiday? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Holiday — dodatkowe informacje

Adres: Viale Trento 159/161, 61121, Pesaro, Włochy
Lokalizacja: Włochy > Marche > Province of Pesaro and Urbino > Pesaro
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa
Styl hotelu:
Miejsce nr 23 wśród 32 pensjonatów/zajazdów w Pesaro
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Holiday 3*
Liczba pokoi: 33
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Holiday. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem