Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Miasto-państwo

Niewielkie miasto-państwo, serce Kościoła, dla turystów dostępne w niewielkiej części, ale wciąż... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 września 2020
Elmoreserve
,
Sofia, Bułgaria
obowiązkowo

Bez względu na przekonania - trzeba zobaczyć; dogodna komunikacja, darmowe wejście na plac i części... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 kwietnia 2020
SJ10KJ
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (7 153)
  
Recenzje (7 153)
Filtruj recenzje
7 153 wyniki
Oceny podróżnych
5 092
1 420
404
119
118
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
5 092
1 420
404
119
118
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 7 153 recenzji
Zrecenzowano: 31 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Przepiekne miejsce,my bylusmy w marcu i bylo darmowe wejscie,miejce warte zwiedzenia bedac we Wloszech

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Jaszczureczka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 stycznia 2019

Olbrzymie kraje nie mają tylu tajemnic co to maciuteńskie państewko. Warto krok po kroku odkrywać jego tajemnicy i wsiąknąć w to bez opamietania

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, mateuszo440
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2018

Polecam przyjść w czasie gdy jest jak najmniej turystów i wiernych. Bo inaczej sa duże kolejki na bramkach bezpieczeństwa. Warto wejsc na dach kaplicy. Niezapomniany widok.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
Dziękujemy, IrekB24
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Od pierwszego spojrzenia już robi wrażenie. Niesamowity widok: kolumnada i Bazylika to tak niezwykły projekt, że obowiązkowo, chociaż na moment należy zatrzymać się na placu

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Gosiazi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Moje ulubione miejsce na świecie. Serdecznie wszystkim polecam! Przepiękne miejsce, mnóstwo zabytków, restauracji, kawiarni i czego dusza zapragnie. W sezonie trochę tłumnie ale mimo wszystko warto.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Maria G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji