Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Vatican City
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Wycieczka

Przepiekne miejsce,my bylusmy w marcu i bylo darmowe wejscie,miejce warte zwiedzenia bedac we... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 marca 2019
Jaszczureczka
,
Ateny, Grecja
z urządzeń przenośnych
Tajemniczy mały kraj

Olbrzymie kraje nie mają tylu tajemnic co to maciuteńskie państewko. Warto krok po kroku odkrywać... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 stycznia 2019
mateuszo440
,
Wrocław, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (6 872)
  
Recenzje (6 872)
Filtruj recenzje
6 872 wyniki
Oceny podróżnych
4 891
1 370
388
112
111
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 891
1 370
388
112
111
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 6 872 recenzji
Zrecenzowano: 31 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Przepiekne miejsce,my bylusmy w marcu i bylo darmowe wejscie,miejce warte zwiedzenia bedac we Wloszech

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Jaszczureczka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 stycznia 2019

Olbrzymie kraje nie mają tylu tajemnic co to maciuteńskie państewko. Warto krok po kroku odkrywać jego tajemnicy i wsiąknąć w to bez opamietania

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, mateuszo440
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2018

Polecam przyjść w czasie gdy jest jak najmniej turystów i wiernych. Bo inaczej sa duże kolejki na bramkach bezpieczeństwa. Warto wejsc na dach kaplicy. Niezapomniany widok.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
Dziękujemy, IrekB24
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Od pierwszego spojrzenia już robi wrażenie. Niesamowity widok: kolumnada i Bazylika to tak niezwykły projekt, że obowiązkowo, chociaż na moment należy zatrzymać się na placu

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Gosiazi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Moje ulubione miejsce na świecie. Serdecznie wszystkim polecam! Przepiękne miejsce, mnóstwo zabytków, restauracji, kawiarni i czego dusza zapragnie. W sezonie trochę tłumnie ale mimo wszystko warto.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Maria G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji