Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Faktycznie kaplica ;)

Na filmach, książkach, wszędzie, zachwycała rozmachem. W praktyce jest to faktycznie kaplica... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 września 2020
Elmoreserve
,
Sofia, Bułgaria
Arcydzieło sztuki sakralnej

Miejsce trudne do opisu, jedno z tych które trzeba samemu zobaczyć. Kaplica w której odbywa... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 lutego 2020
Kosmo1973
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (19 964)
  
Recenzje (19 964)
Filtruj recenzje
19 963 wyniki
Oceny podróżnych
13 619
3 340
1 850
642
512
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
13 619
3 340
1 850
642
512
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 19 963 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dzieło mogące stanowić oddzielne obrazy zapełniające całą galerię, dzieło życia Michała Anioła ... Piękne? Ciekawe? Nie do opisania słowami... kto nie widział - nie zrozumie, kto zobaczył - nie potrzebuje opisu. Szkoda jedynie że nie ma warunków aby pobyć tam dłużej niż kilka minut, najlepiej w ciszy. Fala zwiedzających porywa nas dalej.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Zwrocka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Cos niesamowitego,niepowtarzalnego,polecam z calego serca,zatyka dech w piersi kto nie był musi koniecznie zobaczyc

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Jaszczureczka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Ja jestem teraz drugi dzień,jest piękny widok,naprawdę warto zobaczyć to na swe oczy,jest przepiękna,robi wrażenia,unikat

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, krzysztof_skibinski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 stycznia 2019

Kaplica znajduję się prawie na końcu wędrówki po Muzeum i jest to ostatnia sala gdzie nie można robić zdjęć. Szczerze oczekiwałam czegoś innego - większego, inaczej zorganizowanego. Mimo to warto zobaczyć freski i malowidła w Kaplicy. Ten "najważniejszy" fresk znajduje się mniej/więcej na środku sufitu.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, anitka783
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Piękne, fascynujące, niesamowite. To trzeba zobaczyć, jednak warto pamiętać, żeby się odpowiednio zachowywać i nie fotografować!!!

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, jakubwozniak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji