Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wiadomość z witryny Tripadvisor:Obiekt tymczasowo zamknięty
Museo Nazionale Romano - Palazzo Massimo alle Terme
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 19:45
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Znakomite muzeum

Znakomite muzeum, które każdy kto choć trochę interesuje się starożytnością powinien zobaczyć. Nie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 maja 2019
Hentonn
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
rzym to nie tylko watykan

świtne muzeum niedaleko stacji termini w rzymie, oryginalne rzeżby rzymskie i greckie, w pobliżu... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 października 2014
Marcin K
,
Kraków, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (2 340)
  
Recenzje (2 340)
Filtruj recenzje
2 340 wyniki
Oceny podróżnych
1 737
488
83
16
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 737
488
83
16
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 340 recenzji
Zrecenzowano: 17 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Znakomite muzeum, które każdy kto choć trochę interesuje się starożytnością powinien zobaczyć. Nie ma tłumów, niektóre salę były prawie puste, dzięki czemu mogliśmy się skoncentrować na kontemplacji dzieł. Polecam, bo można wspaniale spędzić czas i odpocząć od zgiełku miasta.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
2  Dziękujemy, Hentonn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 listopada 2015

Co ciekawsze eksponaty to repliki. Mimo 4 pieter wystawa nudna i nie daje tego milego odczucia jakie sie pojawia podczas obcowania ze sztuka. Alergicy i astmatycy uwaga, mozna sie tam niezle poddusic.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2015
1  Dziękujemy, ITTravelLoverGirl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2014

świtne muzeum niedaleko stacji termini w rzymie, oryginalne rzeżby rzymskie i greckie, w pobliżu termy dioklecjana

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2014
Dziękujemy, Marcin K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 4 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lutego 2020

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji