Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 00:00 - 23:59
Wyróżnione recenzje
No raczej najpiękniejszy most Rzymu

ze wspaniałym widokiem na Bazylikę Watykańską. Sam Tybr nie zachwyca i życie w okoół tej Rzeki... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 stycznia 2019
mateuszo440
,
Wrocław, Polska
Piękny, zabytkowy most

Zwiedzając Rzym w zasadzie nie sposób go ominąć - prowadzi bezpośrednio na Zamek Anioła oraz... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 marca 2017
annaeula
,
Białystok, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 823)
  
Recenzje (1 823)
Filtruj recenzje
1 823 wyniki
Oceny podróżnych
1 117
618
74
6
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 117
618
74
6
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 823 recenzji
Zrecenzowano: 12 stycznia 2019

ze wspaniałym widokiem na Bazylikę Watykańską. Sam Tybr nie zachwyca i życie w okoół tej Rzeki nigdy nie było wartkie.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, mateuszo440
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2017

Zwiedzając Rzym w zasadzie nie sposób go ominąć - prowadzi bezpośrednio na Zamek Anioła oraz pośrednio w stronę Watykanu. Ozdobiony rzeźbami aniołów wygląda niezwykle malowniczo. Byłoby to bardzo romantycznie miejsce, gdyby co chwilę nie zaczepiali nas "mobilni handlarze". Znakomite miejsce do pięknych fotografii.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, annaeula
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2016

Wprawdzie zatłoczony, ale piękny barokowy most przez Tybr. Na drodze z Watykanu do Zatybrza lub Placu Navona. Jeden z piękniejszych mostów Rzymu, szczególnie w nocy, wspaniale oświetlony.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2016
Dziękujemy, dansad3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2016

Piękny most przed Castel Sant'Angelo, niedaleko Watykanu. Warto się tam wybrać po zwiedzaniu Papieża, by kontynuować wycieczkę w kierunku centrum Rzymu.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2015
Dziękujemy, sebek1707
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2015

Super miejsce na romantyczny spacer wieczorem, w dzień też zachwyca. Porównywalny przepięknych do mostów w Pradze.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2015
Dziękujemy, Joanna Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji