Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo dobry makaron!”
Pasta in Corso — recenzja

Pasta in Corso
Get food delivered
Nr 2 wśród 103 Szybkie posiłki (Rzym)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 12 USD
Okolica: Ponte
Informacje o restauracji
Okolica: Ponte
Zrecenzowano 6 września 2019

Świetna restauracja z super obsługa i co najważniejsze- świetnym jedzeniem. Bardzo mocno polecam :) ceny bardzo dobre- makarony od 7-8€. Super!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 94AnnaDG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pastac2018, Direttore, Pasta in CorsoOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

lo staff ringrazia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (422)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 422 recenzji

Zrecenzowano 22 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczne makarony, miła obsługa, dobra cena. Wszystko przyrządzane na naszych oczach. Polecam zajrzeć do tego lokalu, naprawdę warto!

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, 645elat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pastac2018, Direttore, Pasta in CorsoOdpowiedź udzielona 16 lutego 2019
Tłumaczenie Google

thanks for your recital all the staff happy to satisfy your palates

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Pyszny makaron i ciacho z czekoladą. Ceny niezbyt wygórowane. Warto odwiedzić, przemiła obsługa. Weszliśmy wracając z Watykanu

Termin wizyty: marzec 2018
1  Dziękujemy, Sara G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pastac2018, Proprietario, Pasta in CorsoOdpowiedź udzielona 7 marca 2020
Tłumaczenie Google

Lo staff ringrazia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 11 marca 2020

Termin wizyty: marzec 2020
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pastac2018, Proprietario, Pasta in CorsoOdpowiedź udzielona 11 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lutego 2020

Termin wizyty: styczeń 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pastac2018, Proprietario, Pasta in CorsoOdpowiedź udzielona 19 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pasta in Corso — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Pasta in Corso? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem