Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Ciekawe miejsce

Miejsce zaraz przy dworcu Termini, można powiedzieć, że 'ukryte' przed turystami. Warte zobaczenia... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 lutego 2020
13dorotab
Starożytny aquapark

Po pierwsze kupując bilet dostajemy wstęp do 4 muzeów w cenie jednego. Obiekt jest pełen antycznych... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 sierpnia 2017
967bartoszw
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (730)
  
Recenzje (730)
Filtruj recenzje
730 wyniki
Oceny podróżnych
379
232
87
17
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
379
232
87
17
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 730 recenzji
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Po pierwsze kupując bilet dostajemy wstęp do 4 muzeów w cenie jednego. Obiekt jest pełen antycznych rzeźb nagrobków i urn. Warto obejrzeć fontanne znajdującą sie na środku wewnętrzego placu otaczają ją intrygującą antyczne rzeźby. W przeciwieństwie do innych strożytynych term na terenie Rzymu został dośc dobrze zachowany stąd też można sie poczuć jak dawny mieszkaniec Rzymu.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
Dziękujemy, 967bartoszw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lutego 2017

Liczyliśmy na dużo więcej, mało do zobaczenia, plusem jest interaktywne zwiedzanie muzeum, jeśli ktoś ma zapas czasowy to tak, jeśli nie - nic się nie stanie jeśli nie obejrzy.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2017
Dziękujemy, Gabsisia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 16 lutego 2020

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 listopada 2019

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MNRomano, Responsabile Social Network, National Roman Museum - The Baths of DiocletianOdpowiedź udzielona 16 grudnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 listopada 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji