Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rzym
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Spaghetti a'la carbonara”

La Cornucopia a Trastevere
Zarezerwuj stolik
2
śr., 23.10
20:00
Nr 570 wśród 14 943 Restauracje (Rzym)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 17 USD - 39 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: Trastevere
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszny makaron, idealna konsystencja. Sympatyczna obsluga, dzieki ktorej czujemy sie jak na kolacji u bliskich znajomych.
Piękny lokal :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, annagI3371ID
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bufnita74, Proprietario, La Cornucopia a TrastevereOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Grazie, vi aspettiamo ancora nel nostro ristorante a Trastevere con nuovi piatti da provare. A presto.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 024)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 024 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 14 czerwca 2019

Termin wizyty: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bufnita74, Proprietario, La Cornucopia a TrastevereOdpowiedź udzielona 15 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bufnita74, Direttore, La Cornucopia a TrastevereOdpowiedź udzielona 29 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bufnita74, Direttore, La Cornucopia a TrastevereOdpowiedź udzielona 29 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bufnita74, Proprietario, La Cornucopia a TrastevereOdpowiedź udzielona 10 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Cornucopia a Trastevere — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w La Cornucopia a Trastevere? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem