Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Panini buoni dolci un po’ meno”
King's Pub e Birreria — recenzja

King's Pub e Birreria
Nr 1 354 wśród 3 598 Restauracje (Neapol)
Zakres cen: 6 USD - 22 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 2 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (15)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 15 recenzji

Zrecenzowano 28 marca 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 marca 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 marca 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: styczeń 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

King's Pub e Birreria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Neapol, Province of Naples
Neapol, Province of Naples
 
Neapol, Province of Naples
Neapol, Province of Naples
 
Neapol, Province of Naples
Neapol, Province of Naples
 

Byłeś(-aś) w King's Pub e Birreria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem