Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam bardzo dobra pizza”
Pizzeria da Gaetano — recenzja

Pizzeria da Gaetano
Nr 99 wśród 3 660 Restauracje (Neapol)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 9 USD - 22 USD
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Obiad, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Obiad, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam pyszna pizza prosto z pieca opalanego drewnem. Pizzeria z tradycjami i przesymatyczną obsługą. Polecam

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, grzegorzs341
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (814)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 814 recenzji

Zrecenzowano 26 września 2018 z urządzeń przenośnych

Pizza smaczna, dużo mozzarelli. Wystrój bardzo słaby, tandetny i tani. Kelnerka nie rozumie ani słowa po angielsku i każdorazowo woła kucharza w celu przetłumaczenia. Servizio według karty wynosi 12%, ale doliczają po prostu 1€/os. bez względu na wysokość rachunku. Pizza jak w wielu innych miejscach, więc nie warto.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, 350bartoszl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PizzeriadaGaetano, Proprietario, Pizzeria da GaetanoOdpowiedź udzielona 16 października 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for the review. Greetings

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Miły lokal w pobliżu Dworca Centralnego. Serwują pizzę i zimne napoje w bardzo rozsądnych cenach (pizza 4-8 €, butelka (!) wina 5 €). Pizza pyszna, super atmosfera - polecam!

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, Marcin S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PizzeriadaGaetano, Proprietario, Pizzeria da GaetanoOdpowiedź udzielona 16 października 2018
Tłumaczenie Google

Thank you so much for the nice review. We are happy the pizza you liked. Greetings from Gaetano

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczna pizza , mega sympatyczny Pan pizzermen. Warto odwiedzić. Ceny niskie 4-5 euro za pizza. Gorąco polecam.

Termin wizyty: styczeń 2018
Dziękujemy, 508jarekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PizzeriadaGaetano, Proprietario, Pizzeria da GaetanoOdpowiedź udzielona 21 maja 2018

Dziękuję bardzo za miłą recenzję. Cieszymy się z pizzy, którą lubisz. Pozdrowienia z Gaetano

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pizzeria da Gaetano — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Neapol, Province of Naples
Neapol, Province of Naples
 

Byłeś(-aś) w Pizzeria da Gaetano? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem