Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza”
Frankie's Bar Pizzeria — recenzja

Frankie's Bar Pizzeria
Nr 1 wśród 10 Bary i puby (Sorrento)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 11 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczna pizza. Lepszą jadłam jedynie w Neapolu u Michelle. Kierowałam się opiniami poprzedników i nie zawiodłam się.Szczerze polecam.

Termin wizyty: maj 2018
Dziękujemy, Mariola R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FrankiePane, Proprietario, Frankie's Bar PizzeriaOdpowiedź udzielona 3 maja 2018
Tłumaczenie Google

Thank you guys! :-D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (546)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 546 recenzji

Zrecenzowano 3 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniała pizza i przemiła obsługa stworzyły klimat który zapamiętamy na bardzo długo. Polecamy szczególnie pizzę Buffala i Diavola.

Termin wizyty: maj 2018
Dziękujemy, 58maksymc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FrankiePane, Proprietario, Frankie's Bar PizzeriaOdpowiedź udzielona 3 maja 2018
Tłumaczenie Google

Many thanks :-D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Wlaściciel lokalu zrobi tak, że się poczujecie specjalnie. Najlepsza usługa, jedzenie przepyszne. Gorąco polecam też koktajle! Spędziłam tam urodziny także jak właściciel usłyszał o tym dostaliśmy extra koktajle oraz wyśmienity torcik!

Termin wizyty: marzec 2018
Dziękujemy, Daniela P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Skusilo nas 5 pełnych kółek na tripadvisor ☺️ i nie zawiedlismy się pizza pięknie wyglądała pięknie była podana na deskach i świetne smakowala, zamówiliśmy też bardzo dobre wino chianti castello di querceto co ciekawe sam je importuje do Polski mały minus za to że wino było trochę za ciepłe, ale to grzech którego dopuściła się Enoteka i restauracja S klasy... Więc nie może mieć wpływu na ocenę baru który specjalizuje jednak w piach. Poza ten błąd Błyskawicznie został naprawiony właściciel dał nam kubełkowe z lodem. Obsługa była bardzo dobra i bardzo sympatyczna więc bez wahania daję maksymalną ocenę. Życzę wszystkiego dobrego i nie podawajcie już ciepłego wina czerwone powinno mieć max 19C

Termin wizyty: sierpień 2017
Dziękujemy, Dariusz B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Klimat tego miejsca to przede wszystkim właściciel - rozmowny (rozmawia płynnie po angielsku), zabawny, z zamiłowaniem do sportów (cały czas włączony program sportowy w tv). Zamówiliśmy Lasagne i pizze Capriciose. Ta pierwsza pozycja - bez szału w smaku i na dodatek mała porcja. Natomiast pizza - fenomenalna. W tym miejscu nie ma opłaty za serwis. Do picia polecam Cedratę-orzeźwiający napój cytrynowy.

Termin wizyty: lipiec 2017
Dziękujemy, antonexxx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Frankie's Bar Pizzeria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Sorrento, Province of Naples
 
Sant'Agnello, Province of Naples
Sorrento, Province of Naples
 

Byłeś(-aś) w Frankie's Bar Pizzeria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem