Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam ”
MiKENGO — recenzja

MiKENGO
Nr 187 wśród 4 153 Restauracje (Walencja)
Zakres cen: 5 USD - 10 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre sniadania w przystępnej cenie. W zestawie śniadaniowym dostaniecie tosta/croissant, kawę i sok z pomarańczy. Miła atmosfera, właściciele dbają o kazdego gościa. Bogaty wybór tostów ze świeżymi dodatkami - ten z avocado jest genialny! Na pewno tu wrócimy!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Compass784186
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mikengocafe, Owner, MiKENGOOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2020

Witam i dziękuję bardzo za komentarze, jesteśmy tak szczęśliwi, że cieszył się naszą małą kawiarnię, Pozdrawiam Richard i kami

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (54)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 54 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 14 lutego 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mikengocafe, Owner, MiKENGOOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2019

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mikengocafe, Owner, MiKENGOOdpowiedź udzielona 4 stycznia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mikengocafe, Manager, MiKENGOOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

MiKENGO — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Walencja, Prowincja Walencja
Walencja, Prowincja Walencja
 
Walencja, Prowincja Walencja
Walencja, Prowincja Walencja
 

Byłeś(-aś) w MiKENGO? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem