Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Dobra lokalizacja

Ładne miejsce, z którego wychodzą procesje w Wielkanoc (hiszp. Semana Santa). Znajduje się w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 czerwca 2019
KamilaAnnaBakowska
,
Ostrów Wielkopolski, Polska
Iglesia de Immaculada Concepcion - kościół w centrum - Procesja Wielkiego Tygodnia w Torrevieja

Piękny kościół w centrum miasta, miałem okazję widzieć Procesję Wielkiego Tygodnia , niesamowite... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 listopada 2017
Jan W
Przeczytaj wszystkie recenzje (103)
  
Recenzje (103)
Filtruj recenzje
103 wyniki
Oceny podróżnych
45
50
7
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
45
50
7
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 103 recenzji
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019

Ładne miejsce, z którego wychodzą procesje w Wielkanoc (hiszp. Semana Santa). Znajduje się w centrum i blisko morza.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, KamilaAnnaBakowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 listopada 2017

Piękny kościół w centrum miasta, miałem okazję widzieć Procesję Wielkiego Tygodnia , niesamowite przeżycie, warto na tą uroczystość przyjechać. Orkiestry , muzyka i cała oprawa jest wspaniała.
Gorąco zachęcam wszystkich do zobaczenia tego osobiście, w okolicy jest mnóstwo restauracji, barów gdzie można zjeść, napić się kawy , klimat niesamowity.
I tak naprawdę życie zaczyna się tu dopiero wieczorem, pełne knajpki, restauracje warto zwiedzać to miasto wieczorem, zarezerwować sobie miejsce w hotelu i zobaczyć życie nocą.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2017
Dziękujemy, Jan W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2017

Zobaczyć procesję z Mamą Bożą to wielkie przeżycie, nie tylko estetyczne, ale i duchowe. Postać płynie ponad głowami, w otoczeniu wielkich świec i innych symboli naszej wiary. Postać przepięknej kobiety, której szaty powiewają na wietrze. Mama Boża zmierza wąskimi uliczkami Torrevieja, zatrzymując się przed kamienicami znacnych rodów miasta Torrevieja. Postać, płynie, płynie, płynie a ludzie uczestniczący w tym korowodzie są szczęśliwi, uśmiejają się i biją brawa. Tak biją brawo, kiedy olbrzymi baldachim na którym znajduje się Mama Boża wykonuje sprawne manewry wśród zgromadzonych tłumów, a także gęsto zaparkowanych samochodów. Kto jest sprawcą tego niezwykłego zjawiska? Pytanie to pozostawię bez odpowiedzi, gdyż zobaczyć i uczestniczyć w orszaku Mamy Bożej to zjawisko nieziemskie stworzone przy udziale zasłużonych parafian Torrevieja.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Dziękujemy, Magda S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2016

W czasie Bożego Narodzenia i przed Nowym Rokiem na placyku przed kościołem jest miasteczkowy festyn, gdzie można pooglądać pokaźnych rozmiarów tematyczne makiety, szopki, zjeść prażone kasztany, itp. Przyjemne miejsce.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2015
Dziękujemy, Mar L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 18 maja 2019

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji