Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 672)
Filtruj recenzje
3 672 wyniki
Oceny podróżnych
1 860
1 201
400
133
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 860
1 201
400
133
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 672 recenzji
Zrecenzowano: 22 lipca 2017

tres bon hotel fajne duze pokoje bardzo sympatyczna pani w execuitive lounge ogolnie bardzo fajny hotel godny polecenia .....jako diamentowy czlonek czulem sie tam doceniony)) o nic nie trzeba bylo sie prosic wszusstko bylo ok

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, DamianS2221
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonMadridAirport, Public Relations Manager, Hilton Madrid AirportOdpowiedź udzielona 24 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to share your valuable feedback with us.

We truly appreciate your opinion as this allows us to continually develop and improve our guests´ experience through our service.

Our team is always available to provide excellent service and we can see that we have met your expectations, thanks to your positive feedback.

We look forward to welcoming you back in the near future and on the next occasion I would like to personally welcome you to Hilton Madrid Airport.

Best Wishes,

Marta Sanz
PR Manager


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel cichy spokojny transfer z lotniska co 30 minut i w drugą stronę też. Śniadanie fajne chociaż było za zimno ze względu na obrotowe drzwi wejściowe .ogólnie ok
Pokój w porządku trochę widok na dach ale na jedną noc ok

Termin pobytu: styczeń 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Michal1957
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonMadridAirport, Public Relations Manager, Hilton Madrid AirportOdpowiedź udzielona 20 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to write this review on TripAdvisor.

It is a pleasure to know that you had a comfortable stay and enjoyed our breakfast in La Plaza Restaurant.

I look forward to welcoming you back to Hilton Madrid Airport in the near future.

Kind regards,

Marta Sanz
PR Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 listopada 2015

Hotel jest położony jest blisko lotniska. Idealny na pobyt przed lub po przylocie. Obsługa w hotelu rewelacyjna. Obsługa w recepcji uśmiechnięta i życzliwa. Pełen profesjonalizm. Jako uczestnik programu HHonoros Gold otrzymałem upgarde do pokoju Executive z dostepem do salonu Club Exexutive. W pokoju czekała woda, oraz zestaw do kawy i herbaty. Pokój duży dobrze wyposażony. Łazienka przestronna, z wanną i kabiną prysznicową. Na dużą pochwałę zasługują śniadania. Są rewelacyjne. Produkty świeże i ogromny wybór. Obsługa podczas śniadań serdeczna i bardzo sprawna. Hotel Hilton Madrid Airport jest super miejscem. Nie żałuję, tego wyboru. Polecam ten hotel. Fajna sprawa to transfer z i na lotnisko.

Termin pobytu: październik 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, grzegorznec1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonMadridAirport, General Manager, Hilton Madrid AirportOdpowiedź udzielona 19 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for taking the time to share your valuable feedback with us.
We truly appreciate your opinion as this allows us to continually develop and improve our guests´ experience through our service.

Our team are always available to provide excellent service and we can see that we have met your expectations, thanks to your positive feedback.

We look forward to welcoming you back in the near future and on the next occasion I would like to personally welcome you to Hilton Madrid Airport.

Dear guest, again, thank you for your positive feedback, which I have immediately shared with our team.

Best regards,

Iñigo Arruti
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 listopada 2015

po tej marce spodziewałam się czystości, a tu rozczarowanie - uwaga na brud w łazience. Hotel jest położony przy ruchliwej i głośniej ulicy, dookoła tylko beton. Zimne wyposażenie, wielkie, straszące korytarze, łazienki wyraźnie już do remontu. Dobry na jedną noc jak zależy nam na bliskości do lotniska, do centrum daleko.

Termin pobytu: październik 2015
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Miroslawa L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonMadridAirport, General Manager, Hilton Madrid AirportOdpowiedź udzielona 4 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for taking the time to share your valuable feedback with us.
We truly appreciate your opinion as this allows us to continually develop and improve our guests´ experience through our service.

I am truly sorry to hear that this time; we have not met your expectations and fell short of fulfilling your expectations as a guest.

Dear guest, we would be incredibly grateful if you would give us another opportunity to change your opinion and to show you that your feedback has been heeded.

I really hope we have the pleasure of welcoming you back to the Hilton Madrid Airport in the near future, whereby we will be able to provide you with the highest level of service for which we are internationally known for!

Best regards,

Iñigo Arruti
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2015

Zatrzymałem się w Hiltonie na jedną noc przed wczesnym wylotem. Do Hotelu dostaliśmy się komunikacją publiczną, najpierw Metro później dłuższy spacer. Wejście do hotelu znajduje się od tyłu budynku. Hotel z zewnątrz nie prezentuje się tak okazale jak w środku. Personel w recepcji w pełni profesjonalny i zaangażowany w obsługę. Podczas zameldowania dowiedzieliśmy się wszystkiego czego potrzebowaliśmy. Pokój był przygotowany dla 3 osób zgodnie ze zleceń. Pokój czysty, urządzony z gustem i smakiem. Bardzo ciekawy basen i centrum SPA. Na korytarzu maszyna produkująca kostki lodu - przydatna sprawa. Na recepcji zorganizowaliśmy bezpłatny transfer na lotnisko. Przy wymeldowaniu około 5 rano była możliwość napicia się kawy, herbaty lub soku oraz zjedzenia croissanta. Ogólnie pobyt na bardzo duży plus. Jeśli będziemy jeszcze potrzebować noclegu przy lotnisku w Madrycie to wrócimy

Termin pobytu: czerwiec 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Travelerek_pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HiltonMadridAirport, Public Relations Manager, Hilton Madrid AirportOdpowiedź udzielona 30 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience with us.

I'm very glad to see you enjoyed your stay with us and found our staff professional.

We look forward to welcome you again in the near future.


Best regards,
Marta Sanz
Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji