Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Fajny widok

Warto przejść i przystanąć na chwilę by podziwiać widok który psuja przebiegające dołem tory. Łatwo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019
piotr1ku
,
Łomża, Polska
Imonujacy widok

Warto tutaj przystanąć i przyjrzeć się z góry wybrzeżu . Widać i teatr rzymski i port i stacje... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 marca 2019
Anna P
,
Zachodnia Polska, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 285)
  
Recenzje (1 285)
Filtruj recenzje
1 285 wyniki
Oceny podróżnych
741
414
120
7
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
741
414
120
7
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 285 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Warto przejść i przystanąć na chwilę by podziwiać widok który psuja przebiegające dołem tory. Łatwo z niego trafić do amfiteatru i dalej na stare miasto.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, piotr1ku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2019

Warto tutaj przystanąć i przyjrzeć się z góry wybrzeżu . Widać i teatr rzymski i port i stacje kolejową .

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 października 2018

Długi taras z widokiem na port i okoliczne plaże, który psują tylko tory na dole... Taras na końcu głównego deptaku w Tarragonie, prosto z niego łatwe zejście w stronę Amfiteatru i innych zabytków.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, Joanna C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 października 2016

Taras widokowy ciągnący się wzdłuż Tarragony, świetne miejsce na spacer i podziwianie okolicy, z tarasu widać zabytkowy amfiteatr.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
1  Dziękujemy, MeHoww
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 23 stycznia 2020 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji