Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam”

La Guingueta de l'Escribà
Nr 4 375 wśród 12 123 Restauracje (Barceloną)
Okolica: Sant Martí
Informacje o restauracji
Okolica: Sant Martí
Zrecenzowano 12 września 2019

Bardzo dobre, hiszpańskie jedzenie, przy samej plaży. Polecam wszystkim którzy chcą zjeść owoce morza.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Jurek7205
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestaurantsEscriba, Responsable de Comunicació Online, La Guingueta de l'EscribàOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your words, because these comments are what make the daily effort of our entire team worthwhile. We will continue improving in order to keep surprising you :) Regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (115)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 115 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestaurantsEscriba, Responsable de Comunicació Online, La Guingueta de l'EscribàOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestaurantsEscriba, Responsable de comunicació online, La Guingueta de l'EscribàOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestaurantsEscriba, Responsable de Comunicació Online, La Guingueta de l'EscribàOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 czerwca 2019

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RestaurantsEscriba, Responsable de comunicació online, La Guingueta de l'EscribàOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Guingueta de l'Escribà — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Barceloną, Province of Barcelona
Barceloną, Province of Barcelona
 
Barceloną, Province of Barcelona
Barceloną, Province of Barcelona
 
Barceloną, Province of Barcelona
Barceloną, Province of Barcelona
 

Byłeś(-aś) w La Guingueta de l'Escribà? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem