Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 407)
Filtruj recenzje
1 407 wyniki
Oceny podróżnych
547
587
175
58
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
547
587
175
58
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 407 recenzji
Zrecenzowano: 19 listopada 2017

Idealna lokalizacja do zwiedzania Barcelony - zarówno bardzo blisko do La Rambla , Placu Katalońskiego , jak również bliska odległość do portu czy plaży (spacer).
W pobliżu bardzo dużo fajnych restauracji , tapas barów , pubów - pomimo to okolica nie jest głośna i uciążliwa.
Bardzo czyste i ciche pokoje - mogły by być odrobinę większe.
Dojazd do lotniska około 20-30 minut.

Termin pobytu: listopad 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ach c
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CataloniaAvinyo, Director General, Catalonia AvinyoOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Ach,

We thank you for your positive comments about our hotel. It helps us to keep working and try to improve every day. It's a great satisfaction to know that we have met your expectations during your stay with us and look forward to welcoming you back. Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 października 2017

Bardzo dobra lokalizacja blisko głównych ulic i deptaków, świetne śniadania, bardzo miła i pomocna obsługa. Jedynie klimatyzator wymagał by jakiegoś serwisu i czyszczenia-strasznie z niego śmierdziało w pokoju.

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, wlodi01
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CataloniaAvinyo, Director General, Catalonia AvinyoOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2018

Drodzy klienci,

Dziękuję bardzo za pozytywne komentarze na temat lokalizacji hotelu i personelu. Cieszymy się, że twój pobyt był przyjemny w naszym hotelu.

Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie w Barcelonie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 października 2016

Pobyt w tym hotelu oceniam na fatalny. Nie tylko że drogo ale i bardzo skromny standard. Mój pokój nr 504 miał ok 6m2 plus łazienka 3m2. W pokoju brak było nawet wody do popicia ale owszem barek był płatny. W łazience czysto ale np odpadała deska na WC uniemożliwiając normalne korzystanie. Woda w prysznicu uniemożliwiała normalną kąpiel. Raz wrzątek raz lodowata woda. Kabina malutka, ledwo można się zmieścić. Śniadanie skromne ale w sumie było co trzeba. Ważne aby być o 7.30 bo potem brakowało jedzenia i nie spieszyli się z donoszeniem. Ale nie to mnie najbardziej oburzyło. Potrzebowałem dostać się na lotnisko taksówką aby nie narażać się na metro i złodziejstwo tam panujące. Poprosiłem obsługę poprzedniego dnia o zarezerwowanie. Przyjęli zgłoszenie, podałem numer pokoju. Rano taksówka nie przyjechała. Obsługa nie była w stanie ogarnąć tego tematu. Nie byli w stanie nawet wykonać kilku telefonów. Bezradnie rozkładali ręce sugerując że musimy iść na miasto i tam łapać taxi. Po 30 min czekania poszliśmy na La Rambla. Po 1 godzinie bezskutecznego łapania taksówek wróciliśmy do hotelu. Poprosiliśmy ponownie o wezwanie taksówki. Nie byli w stanie tego zorganizować. Pan z nowej porannej zmiany był tak przerażony sytuacją że robił tylko wielkie oczy i rozkładał ręce. Nadal kierował nas na miasto. Ostatecznie ciągnąc ciężkie walizki dotarliśmy na stację Liceu, gdzie oczywiście okradli mnie z paszportu, telefonu, laptopa, dokumentów etc. Ułamek sekundy i po dokumentach. Miło ze strony hotelu, że tak dba o swoich gości. Nigdy tam nie wrócę. Amatorszczyzna. Dodam że byłem już w wielu różnych hotelach ale tak niskiego poziomu nie spotkałem. Za tą cenę całkowicie nie warto. Odradzam. Policja w Barcelonie zupełnie nic z tym nie robi. Uważajcie !

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Arek H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CataloniaAvinyo, Director General, Catalonia AvinyoOdpowiedź udzielona 11 października 2016

Drogi Gościu,
Uważamy, że pobyt nie był w pełni zadowalający. Żałujemy wszelkie incydenty, które miały miejsce w trakcie pobytu. Problem taksówek w Barcelonie podczas konferencji jest coś, że hotele nie mają zdolności do rozwiązania. Hotele w Barcelona poniosła ten problem. Czujemy się okradziony mu jego rzeczy na Ramblas, która niestety jest na porządku dnia w większości dużych miast.
Mamy szczerą chęć, że wrażenia z naszego miasta i naszego hotelu była zupełnie inna.
Pozdrowienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 stycznia 2012

Kameralny hotel z miłą obsługą i z doskonałą lokalizacją gdzie do Las Ramblas jest ok. 3 minut a do najbliższej stacji metra Liceu może z 5 minut. Pokoje dobrze zagospodarowane a jedynym małym minusem można oznaczyc lekkie łóżka.

Termin pobytu: styczeń 2012
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, zapa76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji