Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fresh and tasty”
Tuscania Food and Wine — recenzja

Tuscania Food and Wine
Nr 345 wśród 10 626 Restauracje (Barcelona)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Obiad, Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: La Sagrada Família
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła i pomocna obsługa, pyszne i świeże jedzenie w dobrej cenie. Świetna lokalizacja przy samej Sagrada Familia. Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MartynaN73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (619)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 619 recenzji

Zrecenzowano 4 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Dobra kawa w Barcelonie za dobrą cenę
Ok 150 m od Sagrady fajny klimat i dobre ceny. Polecam wszytkim.

Termin wizyty: czerwiec 2018
1  Dziękujemy, Labusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Polecamy:) przepyszna pasta z owocami morza, tiramisu i klasyczna sangria❤️❤️❤️ fajne miejsce na obiadek przy Bazylice Sagrada dr Falimilia!

Termin wizyty: marzec 2018
1  Dziękujemy, lanalanok
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 9 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tuscania Food and Wine — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Byłeś(-aś) w Tuscania Food and Wine? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem