Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sangria”
Ocaña — recenzja

Ocaña
Nr 1 909 wśród 10 610 Restauracje (Barcelona)
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Okolica: El Congrés i els Indians
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Beznadziejna Sangria za 8,5, do tego tragiczna obsługa.
Plus tylko za lokalizację. Polecam stoliki na zewnątrz z widokiem na fontannę.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, pawel87h
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 690)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 690 recenzji

Zrecenzowano 27 lipca 2017

Jedzenie nie jest szczególnie wysublimowane i obsługa troche powolna, ale warto w Ocanie spędzic wieczór ze względu na lokalizację na Placa Reial i ze względu na świetne, nietuzinkowe wnętrze. Miło też posiedziec na zewnątrz, pod arkadami. Ja Ocanę lubię na tyle, że za każdym razem, gdy jestem w Barcelonie, chętnie tu wracam :)

Termin wizyty: czerwiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, FMagda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 4 marca 2020

Termin wizyty: luty 2020
    • Wartość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPP_Ocanabcn, Agencia/asesor, OcañaOdpowiedź udzielona 9 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lutego 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPP_Ocanabcn, Agencia/asesor, OcañaOdpowiedź udzielona 16 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 listopada 2019

Termin wizyty: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RRPP_Ocanabcn, Agencia/asesor, OcañaOdpowiedź udzielona 13 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ocaña — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Byłeś(-aś) w Ocaña? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem