Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 748)
Filtruj recenzje
1 748 wyniki
Oceny podróżnych
723
797
169
43
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
723
797
169
43
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 748 recenzji
Zrecenzowano: 11 grudnia 2018

hotel jest położony w centrum i to jest jego bardzo duży plus, pokój duży, czysty, minusy to bardzo gorąco w pokoju mimo ciągle chodzącej klimatyzacji nastawionej na najniższą temperaturę, brak możliwości otwarcia okno, pokój bardzo ciemny, prysznic nie jest zamykany i w związku z tym woda zalewa całą łazienkę z uwagi na złe wypoziomowanie podłogi, obdarty sufit, brudnawa zasłona, brak czajnika,

Wskazówka dotycząca pokoi: brak wskazówki albowiem nie wiem jak jest w innych pokojach, czy jest jakaś różnica, szczególnie jeżeli chodzi o temperaturę
Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Madzik237
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EstebanG1196, Community Manager, Ayre Hotel CaspeOdpowiedź udzielona 14 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear GrandTour,

We are so glad to have had you as our guests, it’s been our pleasure. We thank you choosing us to spend your days in this lovely city! And I’d like to express my gratefulness for sharing your experience. Each comment and review help us to improve and offer to our clients a better service day by day.

Don’t hesitate in contacting us for any further comment or question, please.

Hope to see you again soon!!!

Warmest regards,

E. Garcia - Community Manager - Ayre Hotel Caspe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel jest naprawdę wart polecenia. Zdjęcia bardzo dobrze oddają wygląd pokoi. Zarówno pokój jak i łazienka są duże, czyste, dobrze wyposażone i zadbane. Wifi działa dobrze. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Na śniadaniu jest szeroki wybór potraw i napojów - uwzględniona jest opcja wegetariańska, a nawet wegańska. Lokalizacja hotelu jest dobra - blisko do metra i głównych zabytków i atrakcji turystycznych. W pobliżu wiele sklepów (w tym lidl). Polecam na dłuższe i krótsze wyjazdy :)

Termin pobytu: listopad 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, A4230AVmartas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ORManager_AO, Community Manager, Ayre Hotel CaspeOdpowiedź udzielona 22 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marta,

We are so glad to have had you as our guests, it’s been our pleasure. We thank you choosing us to spend your days in this lovely city! And I’d like to express my gratefulness for completing our satisfaction survey. Each comment and review help us to improve and offer to our clients a better service day by day.

Don’t hesitate in contacting us for any further comment or question, please.

Hope to see you again soon!!!

Warmest regards,

E. Garcia - Community Manager - Ayre Hotel Caspe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2017

Idealna lokalizacja, blisko metra. Bardzo miły i profesjonalny personel. Przyjemne i świetnie wyposażone pokoje z wygodnymi łóżkami. Pyszne śniadania. Wszędzie idealny porządek i doskonała czystość. Hotel warty polecenia nie tylko podczas podróży służbowych.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Joanna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ORManager_AO, Community Manager, Ayre Hotel CaspeOdpowiedź udzielona 19 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Joana,

We are so glad to have had you as our guests, it’s been our pleasure. We thank you choosing us to spend your days in this lovely city! And I’d like to express my gratefulness for completing our satisfaction survey. Each comment and review help us to improve and offer to our clients a better service day by day.

Don’t hesitate in contacting us for any further comment or question, please.

Hope to see you again soon!!!

Warmest regards,

E. Garcia - Community Manager - Ayre Hotel Caspe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2017

Hotel uważam za godny polecenia. Lokalizacja blisko centrum, można bez problemu skorzystać z metra lub odbyć spacer. Pokoje trochę zniszczone, ale czyste. Obsługa miła i pomocna, a śniadania smaczne. Wygodny,jeśli ktoś planuje intensywne zwiedzanie.

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, hanna175
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ORManager_AO, Community Manager, Ayre Hotel CaspeOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your visit and review Hanna!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2017

Normalny standard hotelu w Barcelonie, śniadanie kontynentalne bardzo świeże, kawa dobra żadna lura, pokój czysty stare już widać ale całkiem całkim w pokoju uzupełniony o wannę i prysznic.
recepcja miła i pomocna, jedyna przestroga to nie korzystaj z rent e car który współpracuje z hotelem bardzo drogi

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, PLPELEGRINO
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ORManager_AO, Community Manager, Ayre Hotel CaspeOdpowiedź udzielona 29 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Thank you so much for you comments and ratings!

Hope to see you again soon.

Greetings,

E. García - Community Manager - Ayre Hotel Caspe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji