Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (517)
Filtruj recenzje
517 wyniki
Oceny podróżnych
130
217
111
36
23
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
130
217
111
36
23
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 517 recenzji
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2018

Bardzo przyjemna lokalizacja dla lubiących piesze wycieczki po mieście. Prawie wszystkie atrakcje dostępne po chwili marszu (z wyjątkiem Camp Nou - tu trzeba podjechać). Śniadania bardzo smaczne i rozmaite. Fantastyczne łoże 2x2 m.

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Pawel S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SERHSHotels, Guest Relations Manager, Hotel SERHS CarlitOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

first of all, thank you for choosing the hotel SERHS Carlit for your stay in Barcelona, and for sharing your experience with other travelers.

We are glad to know that you enjoyed your stay with us, specially our location next to Sagrada Familia and close to the main city attractions, and also our breakfast buffet and our rooms.

We hope to welcome you back soon again in Barcelona.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2017

Hotel położony bardzo blisko centrum, a jednak nie przy głównych ulicach a więc jest ciszej. Byliśmy z 2 letnim synem, który miał zapewnione łóżeczko. Pokój niezbyt duży ale wygodny. Dojazd na plażę( 30 min od wyjścia z hotelu na plażę). Rambla, Sagrada Familia- ok.30 min spacerem. W pobliżu hotelu są fajne miejsca na śniadania i kolacje oraz kilka całodobowych sklepów. Obsługa hotelu bardzo pomocna i profesjonalna.

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Eryk12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SERHSHotels, Director de Relaciones con Clientes, Hotel SERHS CarlitOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Eryk,

I would like to thank you for having taken the time to share your comments on your last stay with us at the SERHS Carlit hotel. It is nice to hear that you had a pleasant stay and that you especially enjoyed the location and the attention of our staff.

We hope to get the chance to welcome you back to our hotel.

Kind regards,

Laura | Guest Relations Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2015

Wskazówka dotycząca pokoi: Naprawdę nie polecam tego hotelu.
Termin pobytu: lipiec 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Amoma.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 6 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SERHSHotels, Guest Relations Manager, Hotel SERHS CarlitOdpowiedź udzielona 8 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: gloriaponsa, Director de Relaciones Públicas, Hotel SERHS CarlitOdpowiedź udzielona 10 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji