Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Typowa barcelońska restauracja, w której przez długi czas wracają goście”
La Rioja — recenzja

La Rioja
Zarezerwuj stolik
2
pon., 27.05
20:00
Nr 1 232 wśród 11 709 Restauracje (Barcelona)
Zakres cen: 17 USD - 45 USD
Kuchnie: Hiszpańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Okolica: Barrio Gòtico (Barri Gòtic)
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 22 grudnia 2017

Termin wizyty: grudzień 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Luisa C, Gerente, La RiojaOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (180)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 180 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 10 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 września 2017

Termin wizyty: wrzesień 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2017

Termin wizyty: wrzesień 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Luisa C, Gerente, La RiojaOdpowiedź udzielona 26 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 kwietnia 2017

Termin wizyty: marzec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MLuisa2, Gerente, La RiojaOdpowiedź udzielona 4 maja 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Rioja — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Byłeś(-aś) w La Rioja? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem