Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 407)
Filtruj recenzje
1 407 wyniki
Oceny podróżnych
548
683
137
24
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
548
683
137
24
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 407 recenzji
Zrecenzowano: 15 listopada 2015

Hotel znajduje się prawie przy głównym deptaku Barcelony. Blisko stacji metra Liceu. Recepcja pracuje całodobowo, a pracownicy są uprzejmi i pomocni. W pokoju dostępny był ekspres do kawy i czajnik do zaparzenia herbaty a także butelka wody. Dodatkowo hotel zapewniał kapcie i szlafroki, a także zestaw kosmetyków w łazience. Ze śniadań nie korzystaliśmy, gdyż były dla nas za drogie (10e za osobę za noc). Wifi i klimatyzacja działały bez zarzutu. Ogólnie pobyt oceniam pozytywnie, ale na drugi raz wybrałabym hotel położony w innej dzielnicy np Eixample. La Rambla odstrasza ze względu na ogólnie panujący nieład (kieszonkowcy, bezdomni, brud na ulicy i w restauracjach).

Termin pobytu: listopad 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, goonia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 19 marca 2020

Termin pobytu: marzec 2020
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaCasco, Director General, Hesperia Barcelona RamblasOdpowiedź udzielona 7 kwietnia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2020

Termin pobytu: marzec 2020
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MartaCasco, Director General, Hesperia Barcelona RamblasOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Meander35644231310, Director General, Hesperia Barcelona RamblasOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Meander35644231310, Director General, Hesperia Barcelona RamblasOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji