Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dramat”
Blu Bar — recenzja

Blu Bar
Nr 343 wśród 12 116 Restauracje (Barcelona)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 22 USD
Okolica: Sant Martí
Informacje o restauracji
Okolica: Sant Martí
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pizza diavola i buffala nie dadzą się jeść. Tłusty ser pływa po całej pizzy, jest ciężki i pozostawia niesmak. Słaba jakość jak na pizzę 11 i 15 euro. Mozarella o smaku gąbki.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, tomaszw936
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: blubarpoblenou, Director de Relaciones Públicas, Blu BarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę nas, jest nam przykro, że twoja opinia na temat naszego jedzenia jest tak zła i trochę nas to zaskakuje, ponieważ większość opinii na temat naszego jedzenia i obsługi jest bardzo pozytywna, ale weźmiemy pod uwagę twoje uwagi i docenimy Co możemy poprawić? Dziękuję

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (178)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 178 recenzji

Zrecenzowano 21 lipca 2019

Przepyszne jedzenie, mnóstwo wegańskich dań, przemiła obsługa. Miejsce z charakterem do którego chce sie wracać!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, joannawojas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Blu Bar P, Director de Relaciones Públicas, Blu BarOdpowiedź udzielona 27 lipca 2019


Dziękujemy, joannawojas, za komentarz i ocenę. Mamy nadzieję, że wkrótce znów się zobaczymy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019

Termin wizyty: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z restauracją
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: blubarpoblenou, Director de Relaciones Públicas, Blu BarOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: blubarpoblenou, Director de Relaciones Públicas, Blu BarOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: blubarpoblenou, Director de Relaciones con Clientes, Blu BarOdpowiedź udzielona 8 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Blu Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Byłeś(-aś) w Blu Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem