Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Warto wdepnac”
NBA Cafe Barcelona — recenzja

NBA Cafe Barcelona
Zamów online
Nr 531 wśród 11 854 Restauracje (Barcelona)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 17 USD - 28 USD
Okolica: El Raval
Informacje o restauracji
Okolica: El Raval
Zrecenzowano 20 maja 2019

Ciekawy wystroj duzo wiszacych na scianach koszulek gwiazd NBA , mila obsluga , lokalizacja w samym centrum Las Ramblas. Jedzenie smaczne i cenowo tez nie jest zle wiec dla fanow NBA super doswiadczenie

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Nomad40305031767
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 607)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 608 recenzji

Zrecenzowano 26 września 2018

Obsluga swietna.jedzenie przepyszneSwietny charakterCzemu co namniej 100 znakow, skoro chce sie tylko napisac kilka najwazniejszych rzeczy!

Termin wizyty: wrzesień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z restauracją
Dziękujemy, magdakasprzak70
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NBA CAFE B, Brand Manager, NBA Cafe BarcelonaOdpowiedź udzielona 26 września 2018
Tłumaczenie Google

Good afternoon,
Thank you for visiting us and your comments.
We are glad to know that you enjoyed the experience, our food and the treatment and service received.
Hope to see you again on your next visit to Barcelona!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2018

NBA cafe jak sama nazwa mówi jest to restauracja zrobiona w stylu amerykańskim. Na samym wejściu przywitała nas uśmiechnięta dziewczyna, która rzuciła nam piłkę do kosza i prowadząc do stolika prosiła aby ją kozłować. Następnie przejęła nas bardzo sympatyczna obsługa. Jak na amerykańską knajpe przystało większość dań jest właśnie tej kuchni poczynając od przystawek, a kończąc na deserach.. a co więcej napoje są z niekończącą się dolewką! Miłym zaskoczeniem restauracji była FUN KAMERKA, która w czasie pobytu przy znanej melodii z meczów w stanach zjednoczonych, wyświetla na bilboardzie przypadkową pare, a cała sala kelnerów i barmanów krzyczą KISS KISS KISS- tak, razem z chłopakiem zostaliśmy przyłapani :). Wystrój NBA cafe tętni koszykówką amerykańską, jedzenie jest przepyszne, drinki świetne, a atmosfera rewelacyjna. W ciągu 7 dni, ostatnie 3 jedliśmy tylko tam. Gorąco polecam!

Termin wizyty: sierpień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z restauracją
Dziękujemy, globtroterka_oliwia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NBA CAFE B, Brand Manager, NBA Cafe BarcelonaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Good Morning,
thank you for visiting us and your comments.
We are happy to know that you enjoyed the experience, the NBA decoration and atmosphere, our food and the treatment and service received.
Hope to see you back on your next visit to Barcelona!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Super klimatyczne miejsce na odpoczynek przy okazji spaceru po Rampli. Gratka dla miłośników koszykówki i NBA. To jest klub, pub, restauracja czyli wszystko w jednym. Lokal jest ogromny a drinki bardzo dobre. Polecam.

Termin wizyty: kwiecień 2018
Dziękujemy, MarGPaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NBA CAFÉ B, Brand Manager, NBA Cafe BarcelonaOdpowiedź udzielona 17 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Good Morning,
Thank you for visiting us and your comments.
We celebrate that you enjoyed the experience, the NBA decoration and atmosphere.
Hope to see you back on your next visit to Barcelona!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 maja 2017

Kolejne przypadkowe miejsce wybrane przez moją psipsiołkę
Urzekł ją niebieski kolor okien
Nie jadłyśmy wiec nie wiem nic na temat jedzonka
Ale drinki tylko wyglądają ładnie a smakują jak skruszony lód i jeszcze te ceny jak na Batorym
Ale są i plusy bardzo miła obsługa

Termin wizyty: maj 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, agnes291980
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NBA CAFE B, Brand Manager, NBA Cafe BarcelonaOdpowiedź udzielona 16 maja 2017
Tłumaczenie Google

Good afternoon Agnes,
Thank you very much for visiting us.
We are glad to hear that you enjoyed the experience.
Best regards!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

NBA Cafe Barcelona — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 
Barcelona, Province of Barcelona
Barcelona, Province of Barcelona
 

Byłeś(-aś) w NBA Cafe Barcelona? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem