Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Warto”
Casa Mika — recenzja

Casa Mika
Certyfikat jakości
Zakres cen: 12 USD - 16 USD
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Zrecenzowano 27 października 2018 z urządzeń przenośnych

Daje 5 i mówię ze warto!
W ciągu wyjazdu jadłem tu kilka razy dobre owoce morza, duże porcje (dla głodomorów) super obsługa!

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, 481damiann
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (469)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 471 recenzji

Zrecenzowano 17 września 2018 z urządzeń przenośnych

Świetna paella zamówiliśmy paellę dla 4 osob (koszt: 40€) i nie daliśmy rady zjeść;) Lokal godny polecenia!

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, michalnesa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Smaczne, proste i świeże jedzenie. Urokliwa lokalizacja, bez turystycznego zgiełku. Ceny umiarkowane.

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, el l
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: maru61, Propietario, Casa MikaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Niech Was nie zmyli lokalizacja: niby bardzo blisko nachalnie turystycznej Calle Puerto Viejo ale uliczka jest prawdziwą oazą spokoju! Dużo zieleni, ładne fasady domów, kameralny klimat. Antidotum na zgiełk w popularnej dzielnicy.
Jedzenie pyszne. Autentycznie lokalne, bez udziwnień. Przemiła obsługa, widać że to rodzinna restauracja, prowadzona z zamiłowaniem. Polecam zdać się na rekomendację obslugi w kwestii wyboru dań. My się nie zawiedliśmy!

Termin wizyty: listopad 2016
1  Dziękujemy, Jacek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CasaMika, Propietario, Casa MikaOdpowiedź udzielona 5 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Thank Jacek.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 października 2016 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy tutaj przez przypadek ale było warto. Zamówiliśmy ośmiornice i kalmary i śmiało mogę powiedzieć ze ośmiornica była najlepsza jaka jadłem w życiu. Na deser zamówiliśmy ciasto czekoladowe z lodami i tez mogę powiedzieć ze było to jedno z lepszych jakie jadłem. Obsługa bardzo miła. Ceny bardzo niskie jak na Teneryfę.

Termin wizyty: październik 2016
1  Dziękujemy, Paweł Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: maru61, Propietario, Casa MikaOdpowiedź udzielona 21 października 2016
Tłumaczenie Google

Thank you very much.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Casa Mika — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Puerto de la Cruz, Teneryfa
Puerto de la Cruz, Teneryfa
 
Puerto de la Cruz, Teneryfa
Puerto de la Cruz, Teneryfa
 
Puerto de la Cruz, Teneryfa
Puerto de la Cruz, Teneryfa
 

Byłeś(-aś) w Casa Mika? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem