Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (371)
Filtruj recenzje
371 wyniki
Oceny podróżnych
41
81
88
51
110
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
41
81
88
51
110
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 371 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Plusy: Jedzenie, obsługa, jakość do ceny.
Minusy: Lokalizacja, pokój, budynek, udogodnienia.

Ładny przód hotelu, choć niestety dostanie się tylnym wejściem (przy którym zatrzymują się autokary transferowe) jest trudne, ponieważ nie ma oznaczeń i nie masz pewności, że ktoś otworzy ci drzwi.

Lokalizacja średnia, bo do wszystkiego musisz przejść spory kawałek. Autobusy blisko, ale to kosztuje dodatkowo. Nocą spory hałas. Nawet po 1 w nocy słychać karaoke (prawdopodobnie z pobliskiego baru). Ładny widok z hotelu i z okna.

Telewizja, radio na płaskim telewizorze. Wi-Fi w porządku.
Basen na górze mały i głęboki. Dostępne leżaki i parasole. Bar nieczynny.

Pokoje różnią się w zależności od budynku. Nasz pokój w budynku A był w bardzo złym stanie.

Personel jest bardzo uprzejmy, choć słabo zna angielski. Na wszelkie prośby reagowali natychmiast. Po zmianie pokoju na inny w budynku B było już OK.

Sprzątanie odbywa się codziennie, nie w całym pokoju i niezbyt dokładnie. Ogólnie dość czysto. Koszt nocy w pokoju nie jest wygórowany.

Jedzenia jest dużo i jest ono przepyszne, świeże, zróżnicowane, daje możliwość spróbowania lokalnych potraw.

Atmosfera spokojna, można poczuć się komfortowo. Kelnerzy są bardzo pomocni.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam odnowiony budynek.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, BogdanAcuario
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesAcuario, Director de Relaciones con Clientes, Globales AcuarioOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Customer
First of all we want to thank you for sharing your assessment of your experience in our hotel, we are glad that you highlight the hotel service, attention, quality of food. We want to inform you that our hotel is in a relatively remote area of ​​the center, to reach the promenade it takes about 15 minutes to arrive, there is a distance of 1.5 km, there are regular bus lines that bring our customers closer to the center, and taxis are not expensive since the distance from the center is not very far away, taking into account the oreography of the island we know that the return on foot is hard. The area in which the hotel is located is a very quiet and It is not usual to hear noise or music late in the morning it is very likely that your stay has coincided with the festivities of the town that is located at the back of the hotel, we regret the moloesties you have suffered for this reason. Thank you for choosing us, receive a cordial greeting from the quality control department of global hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 października 2018

Osoby dla których wakacje oznaczają leżenie z drinkiem na leżaku mogą być rozczarowane. Hotel można za to śmiało polecić chcącym eksplorować wyspę i lubiącym ruch. Dzięki temu, że leży na uboczu, nie ma problemów ze znalezieniem miejsca do zaparkowania wynajętego samochodu. Wieczorami jest dosyć cicho i można zasnąć na przykład po całym dniu w górach ;) Obiekt jest czysty, zadbany, z miłą obsługą i ładnym widokiem. Nasz pokój był mały, ale schludny. Jedzenie smaczne, urozmaicone, obsługa stołówki bardzo sympatyczna. Serwis sprzątający rzadko dostarczał mydło, szampon i papier toaletowy.
Dużym minusem jest WIFI (słaby zasięg, ograniczony czas). W dzisiejszych czasach darmowy, nielimitowany dostęp do Internetu dla gości powinien być czymś oczywistym.
Ogólnie miejsce ciche i przyjemne, bardzo dobre jako baza wypadowa dla aktywnych,

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, RemekP1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Globales, Director de Relaciones Públicas, Globales AcuarioOdpowiedź udzielona 14 października 2018

drogi klient.
Bardzo dziękujemy za przesłanie nam pozytywnej oceny pobytu w naszym hotelu, co zachęca nas do dalszej pracy nad poprawą każdego dnia, jak mówisz, nasz hotel znajduje się w spokojnej okolicy, zaledwie piętnaście minut spacerem od centrum miasta, Cieszymy się, że mogłeś cieszyć się uprzywilejowanym otoczeniem, w którym znajduje się nasz zakład, na koncie Wi-Fi informuję, że jak mówisz, jest to bezpłatna godzina na urządzenie, ale mamy bardzo atrakcyjne oferty, aby nasi klienci mogli cieszyć się połączeniem wiffi bez ograniczeń i po atrakcyjnej cenie, dziękuję bardzo za wybranie nas. Otrzymaj serdeczne pozdrowienia od działu kontroli jakości hoteli globalnych.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 września 2018 z urządzeń przenośnych

Nie spodziewaliśmy się dużo po hotelu 2 gwiazdkowym, jednak i tak się rozczarowaliśmy. Łazienka rodem z PRL. Najgorsze jest to ze brudna. Wanna niedoczyszczona i obdrapana.
Codzienne sprzątanie tez jest jakimś żartem. Przez 2 tygodnie pobytu nasza pościel została zmieniona tylko raz ( w recepcji zapewniają ze robią to co 3 dni) a pokój nigdy nie został nawet zamieciony. Jedyne co to codzienna wymiana ręczników w razie potrzeby i ścielenie łóżka.
Z dobrych stron to chyba tylko uśmiechnięty personel i prawie zawsze życzliwi kelnerzy.

Jeżeli chcecie odpocząć w czystości to polecam poszukać czegoś innego.
Nie polecamy.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Magda J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Globales, responsable calidad , Globales AcuarioOdpowiedź udzielona 24 września 2018

Droga Magda

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na wyrażenie opinii o swoim pobycie u nas.
Żałujemy, że nasz hotel nie spełnił twoich oczekiwań, co mówi nam o czystości i zmianach pościeli, otworzymy śledztwo, aby dowiedzieć się, co mogło się stać i jeśli konieczne jest sprostowanie, zrobimy to
W Hoteles Globales zależy nam bardzo na opiniach naszych klientów, ponieważ dzięki niemu wiemy, jakie aspekty musimy poprawić.
Będziemy nadal pracować nad poprawą.
Pozdrowienia od działu odpowiedzialnego za jakość Globales

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2018

W hotelu byłam na początku września 2018, oceniam go jako świetną bazę wypadową do zwiedzania wyspy. Potraktowałam hotel jako miejsce do noclegu, nie szukałam wygód na miarę pięcio-gwiazdkowych hoteli, więc nie błam rozczarowana. Pojechałam nastawiona na zwiedzanie wynajętym samochodem (blisko wyjazd na autostradę). Pokoje i łazienka są małe (można trafić na wannę lub prysznic), ale sprzątane. Jako, że hotel jest wysoko położony z tarasu roztacza się ładny widok, widać zarówno El Teide, miasteczko jak i ocean (20 minut pieszo do trzech plaż w pobliżu starówki). Personel bardzo pomocny. Jeśli chodzi o wyżywienie to śniadania głównie angielskie, obiadokolacje bardziej różnorodne. Kelnerzy bardzo uprzejmi. Bar zamykany o 21.30 w związku z tym, że wokół hotelu znajdują się prywatne zabudowania. Dlatego też wieczorem można bez problemu zrelaksować się w ciszy na tarasie. W pobliżu znajdują się sklepy i bary z jedzeniem. Generalnie hotel jest idealną bazą wypadową na zwiedzanie wyspy.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, MariolaH23
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesGlobales, Director de Relaciones con Clientes, Globales AcuarioOdpowiedź udzielona 20 września 2018

drogi klient, dziękuję bardzo za przesłanie nam oceny pobytu u nas, cieszymy się, że mogłeś cieszyć się uprzywilejowanym otoczeniem, w którym znajduje się nasz hotel, gdzie łatwo jest cieszyć się ciszą i spokojem zaledwie piętnaście minut spacerem od w centrum miasta, jesteśmy także dumni, że nasza usługa sprawiła, że czuli się jak u siebie w domu, ponieważ to jest nasz główny cel, otrzymujemy ciepłe powitanie od działu obsługi klienta Hoteles Globales

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2018

Pobyt w tym hotelu wywołuje bardzo skrajne opinie. Ogólnie , jako że jest to hotel 2-gwiazdkowy z żoną nie nastawialiśmy się na fajerwerki. Po wejściu do pokoju , pomyślałem, że nie jest źle, łazienka mogła być lepsza (głęboki PRL), ale do przeżycia. Wyjście na balkon... No, jako że pokój w jakimś podpiwniczeniu , no to nasz balkon był drugim wyjściem z pokoju. Mieliśmy wyjście ewakuacyjne:). Ekipa sprzątająca była praktycznie codziennie (głównie do łazienki i w zasadzie jedynie do wyniesienia śmieci). Minusem było to że nie zamiatali, a wracając z plaż, często się przynosiło piasek. Wymienili nam raz ręcznik- no w sumie chyba nikt w domu codziennie nie wymienia, więc i tak spoko. Jedzenie bardzo średnie, takie do przeżycia. Jedzenie typowo kontynentalne ( jajka, kiełbaski, jajecznica, wędliny, sery, coś słodkiego), obiadokolacje - mały wybór zawsze jakaś ryba i jakieś mięso, lecz ryby dużo lepiej przyrządzone. Napoje do kolacji są dodatkowo płatne. Kelnerzy bardzo sympatycznie i uśmiechnięci. Tak samo z recepcją. Hotel położony na dużym wzniesieniu, więc ludzie mało aktywni nie powinni brać go pod uwagę. Ok. 2 km do plaży i do centrum, więc dwukrotny taki spacerek w ciągu dnia, może co niektórym dać w kość. Ale kto bogatemu zabroni, są taksówki, które mogą zawsze zawieźć:) Miasteczko bardzo urokliwe z przepięknym widokiem na ocean oraz wulkan. Ogólnie z żoną jesteśmy zadowoleni z wyjazdu, owszem są mankamenty, ale tak jak mówiłem w hotelu 2-gwiazdkowym nie ma się co spodziewać, że będziesz miał pokój z widokiem na ocean na ogromnym tarasie i 16 propozycji dań na śniadanie i kolację:)

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, mateuszjasikowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesGlobales, Director de Relaciones con Clientes, Globales AcuarioOdpowiedź udzielona 15 września 2018

drogi klient.

Bardzo dziękujemy za poświęcony czas poświęcony na podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu, zwracamy uwagę na negatywne aspekty, o których wspominasz w swoim komentarzu, dotyczące sprzątania, które informujemy, że odbywa się to codziennie, a także zmiany Ręczniki zainicjujemy dochodzenie, aby wyjaśnić, że mogło się to wydarzyć, aby nie zostało przeprowadzone czyszczenie.
Cieszymy się, że mogłeś cieszyć się otoczeniem, w którym znajduje się hotel, a także jego spektakularnymi widokami, informujemy również, że oprócz taksówek istnieją dość regularne linie autobusowe komunikacji miejskiej, które nasi klienci docierają do centrum i przynoszą je z powrotem do przystanku, który istnieje kilka metrów od tylnego wejścia do hotelu. Cieszymy się, że nasi pracownicy sprawili, że czujesz się jak u siebie w domu, otrzymasz ciepłe powitanie od działu obsługi klienta Hoteles Globales.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji