Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (963)
Filtruj recenzje
964 wyniki
Oceny podróżnych
280
308
222
82
72
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
280
308
222
82
72
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 964 recenzji
Zrecenzowano: 18 stycznia 2019

jedzenie bardzo niesmaczne, obsluga bardzo chamska ktora robi ci laske zeby ci podac o co prosisz. Nie bylo co jesc tylko frytki i chleb bo reszta bez smaku. brak zabaw dla dzieci. Bardzo bylismy nie zadowoleni z tego hotelu. Okolica ladna

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Discover22317249590
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ramon V, Community Manager, Hotel Diamante SuitesOdpowiedź udzielona 21 stycznia 2019

Drodzy Goście. Żałujemy, że jesteś rozczarowany naszym hotelem. Rozważymy twoje komentarze, aby kontynuować ulepszanie naszych usług. Dziękuję za Twoją opinię.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Pobyt zaliczamy do udanych.Hotel potrzebuje odświeżenia, ale ogólnie jest czysty. Pokoje duże i przestronne. Jedzenie bardzo dobre, personel bardzo przyjazny. Victor(kelner) bardzo sympatyczny.Animatorki bardzo miłe. Mini disco dla dzieci super. Minusem jest płatny internet.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Judith Bart N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ramon V, Community Manager, Hotel Diamante SuitesOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2018

Drogi kliencie Przyjmujemy do wiadomości twoje spostrzeżenia i dziękujemy za opinię na temat naszych usług. Cieszymy się, że podobały Ci się nasze obiekty i nasz program działań.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2017

hotel godny polecenia ,spokojna lokalizacja , menu urozmaicone , do plaży blisko ok 10 minut spacerem. hotel położony jest na wzgórzu i jak zejście na plażę nie sprawia problemu to z powrotem bywa różnie .

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, bulipumpa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ramon V, Communtiy Manager, Hotel Diamante SuitesOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017

Drogi Gościu. Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat Tripadvisor, i cieszymy się, że korzystaliście z pobytu w naszym hotelu. Mamy nadzieję powitać Państwa wkrótce.
Z poważaniem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel robi dobre pierwsze wrażenie. Przestronny hol, ładny widok za oknem, miła i fachowa obsługa w recepcji. Pokoje jednak czuć wilgocią- może to klimat - nie wiem. Łazienki trochę starawe i widać że potrzebują odświeżenia.
Dostaliśmy pokój od ulicy z widokiem na wulkan- nawet ładny ale rano bardzo głośno. Klimatyzacja słabo działała, wiec trzeba spać z otwartym oknem. A niestety od 7 rano jest straszny hałas. Za pokój z drugiej strony hotelu trzeba dopłacić 10€ za dobę !!!!
Pierwszy raz pojechałem na half board ( śniadanie i obiadokolacja) i odrazu pierwsze zdziwienie -za wodę do kolacji trzeba zapłacić, rozumiem wino, kawa, herbata ale woda - wydaje mi się że raczej powinna być do kolacji w standardzie w takim hotelu - nie wiem może się nie znam?!
Jedzenie smaczne, chociaż szału nie ma ale codziennie coś innego. Do dyspozycji dwie restauracje: główna oraz grillowa przy basenie - z czego ta druga na sześć dni pobytu otwarta była tylko raz!!! Może to jeszcze nie był sezon? Nie wiem -ale szkoda!
Blisko do plaży (10 min spacerkiem z 5-cio latkiem, wiec nie tak źle) i blisko do Loro park - a to duży plus.
Ogólnie, jeżeli więcej czasu spędzicie na plaży, zwiedzaniu czy w mieście a nie w hotelu, to nie ma co narzekać.

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 202pawe_r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ramon V, Community Manager, Hotel Diamante SuitesOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2017

Drogi Gościu. Doceniamy Państwa opinie i cieszę się, że masz przyjemny pobyt. Wystarczy poinformować, że na Wyspach Kanaryjskich jest zwykle, że półpensjonat nie obejmuje napojów, a nawet wody. Przepraszamy za wszelkie niedogodności podczas pobytu.
Z poważaniem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 listopada 2016

Travili jsme zde se 2 detmi prijemnou dovolenou. Hotel neni u plaze,ma mensi bazen.
Na plaz se dostanete snadno pesky, je to pekna prochazka mestem a je to z kopecka.
Na hotelu jsme nejvice ocenili vynikajici hotelovou restauraci, opravdu nam moc chutnelo.

Termin pobytu: grudzień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Jan M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ramon V, Community Manager, Hotel Diamante SuitesOdpowiedź udzielona 2 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Vážení hosté. Děkuji vám za toto stanovisko. Jsme rádi, že vy a vaše rodina, má příjemné chvíle v našem hotelu.
S přátelským pozdravem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji